10 Celebrities που κάνουν την άβαφη ρίζα το νέο trend για τα μαλλιά!

17:11 27/9/2020 - Πηγή: iPop

Ξέχασε ό,τι ήξερες… Πόσες φορές σε έπιασε πανικός γιατί ξεκίνησε να βγαίνει η ρίζα και σκεφτόσουν ότι δε προλαβαίνεις να κλείσεις κομμωτήριο ή να αγγαρέψεις κάποια φίλη να στη βάψει; Οι celebrities αποφάσισαν ότι πλέον η άβαφη ρίζα είναι το νέο trend για τα μαλλιά και φυσικά δείχνουν και έτσι πανέμορφες!

Η άβαφη ρίζα είναι το νέο trend για τα μαλλιά

Ήρθε η ώρα (ποιος να μας το έλεγε) να ξεχάσεις τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και να χρησιμοποιήσεις τη ρίζα που έχει βγει και πάλι καθώς μακραίνει το μαλλί σου! Δε θα χρειάζεται πια να αγχώνεσαι

για το κομμωτήριο αφού ίσα ίσα πλέον θα μπορείς να το απολαύσεις.. Ίσως να είναι μία μόδα που ξεκίνησε με αφορμή την πανδημία και το lockdown, τότε που αναπόλησες την αγαπημένη σου κομμώτρια ή κομμωτή όχι απαραίτητα για βαφή αλλά απλά και μόνο για κούρεμα.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι όλο και περισσότερες γυναίκες ζητούν χρώμα χαμηλής συντήρησης που βοηθά στο ξεθώριασμα των ριζών στα άκρα των μαλλιών. Μήπως ήρθε η ώρα, λοιπόν, να το σκεφτείς; Ίσως πειστείς ακόμα περισσότερο όταν δεις παρακάτω ποιες διάσημες celebrities έχουν υιοθετήσει την άβαφη ρίζα και μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι τους πάει!

Hailey Bieber

Instagram/haileybieber

Chrissy Teigen

Instagram/chrissyteigen

Margot Robbie

Instagram/margotrobbie

Kim Kardashian West

Instagram/kimkardashian

Rihanna

Instagram/badgal__rihanna

Dua Lipa

Instagram/dualipa

Soo Joo Park

Instagram/soo_joo_park

Jourdan Dunn

Instagram/jourdandunn

Selena Gomez

Instagram/selenagomez

Cara Delevingne

Instagram/caradelevingne

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 10 Celebrities που κάνουν την άβαφη ρίζα το νέο trend για τα μαλλιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα