Η αγνώριστη Adele ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” στην καλύτερή της φίλη, Nicole Ritchie με τον πιο υπέροχο τρόπο

17:53 27/9/2020 - Πηγή: iPop

Αλήθεια εσύ το γνώριζες ότι η Adele και η Nicole Ritchie είναι κολλητές; Η Nicole Ritchie είχε γενέθλια στις 21/9 και η αγαπημένη της φίλη Adele τόσες μέρες δεν είχε κάνει κάποια ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της, σήμερα όμως επανόρθωσε big time! Η Adele ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά”

στη Nicole Richie με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Η Adele ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” στη Nicole Richie

Η Adele έστω και ετεροχρονισμένα έκανε μία πολλαπλή ανάρτηση, αφού είχε video και φωτογραφίες από στιγμές που έχουν μοιραστεί μαζί. Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην εκφράσουμε για άλλη μία φορά την εντύπωση που μας αφήνει η καινούρια σιλουέτα της τραγουδίστριας η οποία έχει χάσει πάρα πολλά κιλά, και πιο συγκεκριμένα 45, τους τελευταίους μήνες και έχει γίνει αγνώριστη!

Το video της ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram δείχνει τη Nicole Richie να κρύβεται στην κουζίνα και να τρομάζει την Adele, η οποία ξεσπάει στα ουρλιαχτά στην αρχή, ωστόσο ξεκαρδίζεται στα γέλια έπειτα. Στη λεζάντα της ανάρτησης η pop star χαρακτηριστικά έγραψε:

Χρόνια πολλά στην καθημερινή δόση χαράς μου. Σε εκτιμώ και σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι η επιτομή της αυτοσυντήρησης, της αγάπης και της απόλυτης τρέλας. Σ΄ αγαπούν τόσοι πολύ άγγελέ μου. Συνέχισε να μας κάνεις να γελάμε, σε λατρεύουμε μέχρι το φεγγάρι και πίσω

View this post on Instagram

Happy belated birthday to my daily dose of grace @nicolerichie I admire you and love you so much. You are the epitome of self preservation, self love and absolute savagery! You are so so cherished by so many angel girl! Keep making us laugh babes, we adore you to the moon and back “I’m actually furious that now she knows that”

A post shared by Adele (@adele) on Sep 26, 2020 at 5:52pm PDT

Η Adele και η Nicole Richie σίγουρα έχουν βρει μία πολύ καλή φίλη η μία στα μάτια της άλλης και όλες ξέρουμε ότι δε χρειάζεται τίποτα άλλο! Αν δεν είναι έτσι οι κολλητές τότε αλήθεια δε ξέρουμε πως είναι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αγνώριστη Adele ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” στην καλύτερή της φίλη, Nicole Ritchie με τον πιο υπέροχο τρόπο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα