Για πρώτη φορά μπορείς κι εσύ να ψηφίσεις στα Όσκαρ μέσω Twitter – Ακολούθησε τα βήματα και πάρε μέρος στην πιο λαμπερή κινηματογραφική βραδιά!

11:25 15/2/2022 - Πηγή: iPop

Το «Spider-Man: No Way Home» θα επιστρέψει στα Όσκαρ 2022 και θα διεκδικήσει τον τίτλο της καλύτερης ταινίας; Τώρα το Twitter και το κοινό μπαίνουν στο παιχνίδι και με μία νέα ψηφοφορία μπορούν να ανατρέψουν

τα πάντα! Ναι! Καλά κατάλαβες, μπορείς να ψηφίσεις κι εσύ στα Όσκαρ!

Οι χρήστες του Twitter μπορούν να ψηφίσουν την αγαπημένη τους ταινία του 2021, δημοσιεύοντας στο Twitter τον τίτλο μαζί με το #OscarsFanFavorite και το #Sweepstakes. Οι ψήφοι θα μετρήσουν για οποιαδήποτε ταινία, ακόμα κι αν δεν είχε ούτε μία υποψηφιότητα για Όσκαρ. Οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν έως και 20 φορές την ημέρα. Η νικήτρια ταινία θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των βραβείων Όσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου. Οι ψήφοι μπορούν επίσης να υποβληθούν στον ιστότοπο της Ακαδημίας.

Υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2022: Σαρώνει το “The Power of the Dog”- Ποιες άλλες ταινίες ξεχωρίζουν;

Όσκαρ 2022: Μάθε πώς μπορείς κι εσύ να ψηφίσεις!

Η περίοδος ψηφοφορίας διαρκεί από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου. Τρεις χρήστες του Twitter που ψήφισαν θα επιλεγούν για ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα στο Λος Άντζελες για να παρουσιάσουν ένα βραβείο Όσκαρ στην απονομή βραβείων του επόμενου έτους.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Twitter για να βοηθήσουμε στη δημιουργία ενός ψηφιακού κοινού που θα διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στη φετινή τελετή», δήλωσε η Μέριλ Τζόνσον, αντιπρόεδρος ψηφιακού μάρκετινγκ της Ακαδημίας, σε μια δήλωση. «Τα Όσκαρ είναι μια ευκαιρία να έρθουν κοντά άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μέσω της κοινής τους αγάπης για τον κινηματογράφο και μέσω αυτών των ενεργοποιήσεων οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν πλέον περισσότερες ευκαιρίες να ασχοληθούν με τα βραβεία σε πραγματικό χρόνο, να βρουν μια κοινότητα και να γίνουν μέλη της εμπειρίας με τρόπους που δεν κατάφεραν ποτέ πριν».

«Dune» vs «Power of the Dog»: Αυτές είναι οι ταινίες που λατρέψαμε – Εσένα ποια είναι οι αγαπημένη σου;

Ένας άλλος διαγωνισμός στο Twitter θα διαρκέσει από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου, με τους χρήστες να ψηφίζουν για το #OscarsCheerMoment. Για αυτή τη νέα κατηγορία, οι ψηφοφόροι θα αποφασίσουν για την αγαπημένη τους κινηματογραφική στιγμή του 2021 και οι νικητήριες σκηνές θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των Όσκαρ με tweets από θαυμαστές. Πέντε τυχεροί θα λάβουν εισιτήρια για έναν ολόκληρο χρόνο δωρεάν ταινιών σε ένα θέατρο της επιλογής τους, συνδρομές ροής και αποκλειστικά αντικείμενα από το Academy Museum Store.

Make movie history this year with #OscarsFanFavorite and #OscarsCheerMoment.

Head to https://t.co/HjaTjZfexf for more information. pic.twitter.com/GCPtespLqP

— The Academy (@TheAcademy) February 14, 2022

Το 2019, τα Όσκαρ άνοιξαν τον δρόμο προς τις αλλαγές με μια κατηγορία «πιο δημοφιλής ταινία» που είχε οραματιστεί να φέρει πιο mainstream, εμπορικές ταινίες πιο κοντά στα βραβεία. Ωστόσο, ήταν κάτι πολύ σύντομο και αφαιρέθηκε μετά από πιέσεις από τους κριτικούς και τους ψηφοφόρους των Όσκαρ.

Οι 5 πιο ρομαντικές ταινίες όλων των εποχών που δεν χορταίνω να βλέπω

Αφού το «Spider-Man: No Way Home» κέρδισε περισσότερα από 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, οι θαυμαστές της Marvel ήλπιζαν ότι η μαζική απήχησή του θα μεταφραζόταν σε υποψηφιότητα καλύτερης ταινίας Δυστυχώς, η ταινία Spiderman που ξεπέρασε το σύμπαν έλαβε μόνο μία υποψηφιότητα στην κατηγορία των οπτικών εφέ. Τώρα, όμως, μπορούμε να τα ανατρέψουμε όλα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Για πρώτη φορά μπορείς κι εσύ να ψηφίσεις στα Όσκαρ μέσω Twitter – Ακολούθησε τα βήματα και πάρε μέρος στην πιο λαμπερή κινηματογραφική βραδιά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα