Πτολεμαΐδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες | Δύο νεκροί

16:06 23/6/2019 - Πηγή: iPop
| Δύο

Σοβαρό τροχαίο στην Πτολεμαΐδα, το οποίο σημειώθηκε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, λίγο πριν τις 1 το μεσημέρι της Κυριακής, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα.

Πιο συγκεκριμένα, το σοβαρό τροχαίο στην Πτολεμαΐδα σημειώθηκε όταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, έπεσε πάνω σε μια ομάδα από ποδηλάτες, με αποτέλεσμα οι έξι από αυτούς να τραυματιστούν σοβαρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Πτολεμαΐδας – Άρδασσας, όπου έξι ποδηλάτες εκείνη την ώρα έκαναν βόλτα στο σημείο. Σύμφωνα με το kozan.gr,

ξαφνικά το αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους ανατρέποντας τα ποδήλατα και στη συνέχεια τους έριξε στο οδόστρωμα.

Δύο απ’ τους ποδηλάτες είναι νεκροί, ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τρεις ακόμη είναι τραυματίες. Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, οι δύο άνδρες που σκοτώθηκαν ήταν αθλητές ποδηλασίας.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία μετέφεραν τους ποδηλάτες στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Οι άνδρες της Τροχαίας συνέλαβαν την οδηγό του αυτοκινήτου, ενώ οι ίδιοι διερευνούν και τα αίτια κάτω απ’ τα οποία προκλήθηκε το δυστύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες γύρω από τις συνθήκες που συνέβη το τροχαίο, περίπου 12 ποδηλάτες είχαν χωριστεί σε δύο γκρουπ κι έκαναν τη βόλτα τους στο συγκεκριμένο σημείο, όταν ένα απ’ τα δύο γκρουπ χτυπήθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητο. Το όχημα φέρεται να οδηγούσε μια γυναίκα.

Αναφορικά με τους άνδρες που έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο ένας, ήταν 25 ετών, με καταγωγή από το Πλατανόρευμα του δήμου Σερβίων. Σπούδαζε στο ΤΕΙ Φλώρινας, και συμμετείχε για αρκετά χρόνια σε ποδηλατικούς αγώνες. Μάλιστα, είχε κερδίσει και τον ποδηλατικό γύρο της λίμνης Πολυφύτου.

Ο δεύτερος ήταν 24 ετών, καταγόταν απ’ την Έδεσσα, ήταν σπουδαστής κι αυτός στη Φλώρινα και είχε πολλές συμμετοχές και διακρίσεις σε ποδηλατικούς αγώνες.

kozan.gr

e-ptolemeos.grPhoto: kozan.gr

Το άρθρο Πτολεμαΐδα: Αυτοκίνητο παρέσυρε έξι ποδηλάτες | Δύο νεκροί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα