Είναι επίσημο! Στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη- Η ανακοίνωση του καναλιού και τα επικρατέστερα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλάι της

12:50 1/7/2021 - Πηγή: iPop

Είναι επίσημο! Μετακομίζει η Ελεονώρα Μελέτη στo Mega από τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αυτή είναι η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Ύστερα και από όσα είχαν ακουστεί, είναι επίσημο πως η γνωστή παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο Mega από τον Σεπτέμβρη, έχοντας τη δική της

εκπομπή. Η είδηση είχε ακουστεί και κυκλοφορούσε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά μόλις επιβεβαιώθηκε από το ίδιο το κανάλι. Η Ελεονώρα Μελέτη στo Mega αναμένεται να έχει την εκπομπή στην πρωινή ζώνη, πριν από εκείνη της Ελένης Μενεγάκη, η οποία θα βρίσκεται επίσης στο Μεγάλο Κανάλι, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί.

Η ανάρτηση της Μενεγάκη για το MEGA και η επιστροφή στο πρώτο της τηλεοπτικό σπίτι

Η ανακοίνωση του MEGA για την Ελεονώρα Μελέτη

«Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Ελεονώρα Μελέτη στο δυναμικό του. Η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να αποτελέσει μέλος της μεγάλης ομάδας του MEGA.

Παρουσιάστρια με πολύπλευρη διαδρομή στην ελληνική τηλεόραση, προσωπικότητα ξεχωριστή, με ισχυρή άποψη, τεκμηριωμένες θέσεις και δημοσιογραφική ματιά, η Ελεονώρα Μελέτη που συνεχώς ανανεώνεται και διαρκώς αναζητεί, θα συμβάλλει με την τηλεοπτική εμπειρία και το δυναμισμό της στο νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μια γεμάτη και δημιουργική σεζόν.»

Ποιοι θα είναι μαζί της;

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, αν και δεν είναι επίσημα, μαζί της θα είναι ο Κώστας Τσουρός, που μέχρι στιγμής βρίσκεται στη Ναταλία Γερμανού, και η Φλορίντα Πετρουτσέλι, με την οποία η Ελεονώρα συνδέεται και με συγγενικούς δεσμούς αφού είναι κουμπάρες. Να θυμίσουμε πως οι δυο γυναίκες έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στο Star, ενώ το όνομα της Φλορίντα Πετρουτσέλι είχε ακουστεί και για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Είναι επίσημο! Στο Mega η Ελεονώρα Μελέτη- Η ανακοίνωση του καναλιού και τα επικρατέστερα πρόσωπα που θα βρεθούν στο πλάι της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα