Ακόμα μια Χολιγουντιανή celebrity λανσάρει το δικό της beauty brand

17:08 30/6/2021 - Πηγή: iPop

Το brand της Scarlett Johansson θα λανσαριστεί μέσα στο 2022 και θα περιλαμβάνει προϊοντα ομορφιάς και περιποίησης του δέρματος.

Μετά τη Lady Gaga, τη Rihanna, την J.Lo. ,την Gwyneth Paltrow κι αρκετές ακομα διάσημες γυναίκες, ήρθε η σειρά της Scarlett Johansson

να γίνει επιχειρηματίας λανσάροντας μια σειρά με προϊόντα φροντίδας της επιδερμίδας.

Κατέκτησε το Hollywood, το ανδρικό και γυναικείο κοινό υποκλίνεται στην ομορφιά της και τώρα ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε πως προωθεί τη δική της σειρά προϊόντων ομορφιάς μέσα στο 2022, σύμφωνα με όσα ανέφερε η εφημερίδα New York Post. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ίδια θα αναλάβει να είναι διευθύνουσα σύμβουλος.

Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια, στόχος της είναι μια «καθαρή, προσιτή προσέγγιση της ομορφιάς».

Το brand της Scarlett Johansson θα χρηματοδοτείται από τις εταιρείες «Najafi» μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων και την «Pattern Beauty», ενώ θα φέρει τη δική της υπογραφή.

Scarlett Johansson Is Launching a Skin-Care Line https://t.co/orJRDnqGst

tips for lives (@TipsLives) June 28, 2021

Σημειώνεται ότι η συνεργάτης της Johansson σε αυτήν την επιχείρηση, η Kate Foster, έχει συνεργαστεί με το Victoria’s Secret Beauty και το Juicy Couture στο παρελθόν.

Θυμίζουμε ότι τα προηηούμενα χρόνια η ίδια είχε συνεργαστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες με πολλά brands, μεταξύ των οποίων είναι και ο οίκος Dolce & Gabbana και ήταν και πρέσβειρα της L’ Oreal.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ακόμα μια Χολιγουντιανή celebrity λανσάρει το δικό της beauty brand εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακόμα, Χολιγουντιανή,akoma, choligountiani