Εύκολο χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα που πρέπει να δοκιμάσεις!

12:45 1/1/2020 - Πηγή: iPop

Σίγουρα είναι μια μέρα που από το τραπέζι δεν μπορεί να λείπει το κρέας. Όμως, αναρωτιέσαι πώς θα το φτιάξεις διαφορετικά από τις άλλες χρονιές. Σου έχουμε τη λύση με το καλύτερο χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια! 

Είναι μια εύκολη συνταγή που φαντάζει δύσκολη και χρονοβόρα, αλλά έχει και τα μυστικά της φυσικά. Δεν θα σου πάρει περισσότερη ώρα από το να φτιάξεις γαλοπούλα

γεμιστή ή κατσικάκι στη γάστρα. Αυτό το εύκολο και νόστιμο χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα είναι ό,τι χρειάζεται στο σημερινό σου τραπέζι.

Τι θα χρειαστείς για το χοιρινό αυτό;Μπούτι χοιρινό χωρίς λίπος300 γραμμάρια βερίκοκα300 γραμμάρια δαμάσκηνα1 κούπα κρασί μαυροδάφνηΞύδι μπαλσάμικο με μέλιΑλάτιΠιπέριΛάδιΠώς θα φτιάξεις το χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα;Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας.Σβήνουμε το κρέας με μαυροδάφνη και μπαλσάμικο.Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να ψηθεί.Στο τέλος, προσθέτουμε τα βερίκοκα και τα δαμάσκηνα και μετά από λίγο σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.

Το φαγητό μας είναι έτοιμο!

Φυσικά, μπορείς να το συνοδεύσεις με πουρέ γλυκοπατάτας ή κάστανου για ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Διάβασε μια εναλλακτική συνταγή για το χοιρινό σου:

Ζουμερό χοιρινό με καραμελωμένα λαχανικά στον φούρνο

Photo: Pexels

Το άρθρο Εύκολο χοιρινό με δαμάσκηνα και βερίκοκα που πρέπει να δοκιμάσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα