Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/1/2020)

09:01 1/1/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/1/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/1/2020):Κριός

Μπορεί σήμερα να νιώθεις κάπως εσωστρεφής και δεν αποκλείεται να θελήσεις να απομονωθείς τόσο σε φυσικό, όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το πιθανότερο είναι ότι σήμερα θα αφιερώσεις

τη μέρα σε μία ενδοσκόπηση, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις πνευματικές ζυμώσεις και διεργασίες της περιόδου αυτής με τη δέουσα προσοχή.

Ταύρος

Οι ανατροπές σε οικονομικά ζητήματα διαδέχονται η μία την άλλη και ζητάς τη βοήθεια ή τη συμβουλή των αγαπημένων σου προσώπων. Η καθοδήγηση όμως που δέχεσαι τώρα είναι περισσότερο αποπροσανατολιστική, παρά χρήσιμη. Οι προθέσεις του περιβάλλοντός σου είναι αγνές, όμως δεν μπορούν να σε βοηθήσουν τώρα.

Δίδυμοι

Η πίεση που νιώθεις από τα επαγγελματικά σου σε κουράζει κυρίως πνευματικά και ψάχνεις διέξοδο εκεί που μόνο εσύ θα μπορούσες: στην ονειροπόληση. Φαίνεται πως παίρνεις πραγματική δύναμη από αυτό, αφού καταφέρνεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά μην το παρακάνεις γιατί θα είσαι σχεδόν απών/απούσα στα τρέχοντα της καθημερινότητάς σου.

Καρκίνος

Η μέρα είναι αποκαλυπτική για τις κοινωνικές σου σχέσεις, καθώς τώρα ξεκαθαρίζουν για σένα οι πραγματικές από τις ψεύτικες, οι ουσιαστικές από τις επιφανειακές. Παράλληλα βιώνεις πολλές ιδεολογικές ζυμώσεις τώρα, με αποτέλεσμα να ανακαλύπτεις καλύτερα τον εαυτό σου και τα “θέλω” σου, κάτι που θα λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός για το “ξεκαθάρισμα” του κοινωνικού σου περιβάλλοντος.

Λέων

Το μυαλό σου σήμερα σου παίζει διάφορα παιχνίδια που θα σε κρατούν πίσω. Μην το επιτρέψεις. Παράλληλα, για τις όποιες αλλαγές θέλεις να πραγματοποιήσεις, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και μεθοδικότητα. Βασίσου στους ανθρώπους γύρω σου, χωρίς να φοβάσαι αν αξίζουν την εμπιστοσύνη σου, αφού είναι εκεί για σένα και την πρόοδό σου.

Παρθένος

Παρ’ όλο που στο ξεκίνημα της ημέρας θα σε ανησυχήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου, θα διαπιστώσεις (προς τα μέσα της ημέρας), πως οι ανησυχίες σου δεν βασίζονται στην πραγματικότητα και μάλιστα θα βρεις τρόπους, μέσω της ομαδικότητας, να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, είτε μιλάμε για προσωπικά, είτε για επαγγελματικά ζητήματα.

Ζυγός

Έχεις μία ροπή στην απομόνωση και την εσωστρέφεια σήμερα και αυτό σε κρατά μακριά από τις υποχρεώσεις σου. Ίσως είναι καλύτερα έτσι, καθώς δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς συναισθηματικά και διανοητικά καταστάσεις που θα σε πιέσουν ακόμα περισσότερο, όμως είναι απαραίτητο να κρατάς την επικοινωνία σου με τον “έξω κόσμο”, ακόμα κι αν αυτή χωλαίνει.

Σκορπιός

Έχεις μία απαισιόδοξη οπτική για ζητήματα αισθηματικά, κυρίως, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ίσως γι΄ αυτό να φταίει η προβληματική επικοινωνία των προηγούμενων ημερών, αλλά μην ανησυχείς, αφού τα πράγματα αλλάζουν άρδην προς το βράδυ.

Τοξότης

Μπορεί να σε πιάσει σήμερα μια σχετική μελαγχολία, αφού θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να σκεφτείς όλα όσα σε απασχολούν και σε βαραίνουν. Ωστόσο, ευτυχώς για σένα, οι φίλοι σου σε κρατούν σε εγρήγορση και θα είναι εκεί έτοιμοι να σου φτιάξουν το κέφι και να σε βγάλουν από τη σκοτεινή τρύπα στην οποία παραλίγο να πέσεις.

Αιγόκερως

Η ψυχολογία σου σήμερα θα είναι κάπως πεσμένη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάτι που επηρεάζει την καθημερινότητά σου, κάνοντάς σε σχεδόν μη λειτουργικό/ή. Ίσως σήμερα είναι μία ημέρα κατά την οποία έχει περισσότερο νόημα να κάνεις μια ενδοσκόπηση, παρά να συναναστραφείς με πολύ κόσμο ή να ασχοληθείς με πολλές εκκρεμότητες.

Υδροχόος

Η διαχείρισή σου σε οικονομικά ζητήματα είναι ασταθής, με αποτέλεσμα να “προσκαλείς” αναποδιές και αναπάντεχες εξελίξεις. Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σου συναλλαγές, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα ελλείμματος. Από την άλλη δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κάποια απρόοπτα έξοδα που θα σε πιέσουν αρκετά.

Ιχθείς

Η μέρα δοκιμάζει λίγο τη σκέψη σου σ’ ό, τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, κάνοντας το μυαλό σου να σκοτεινιάζει. Όλο αυτό δοκιμάζει σημαντικά την ψυχική σου ισορροπία, κάνοντάς σε να βυθίζεσαι σε μία κατάσταση η οποία δεν έχει πάντα έρεισμα στην πραγματικότητα, αφού οι όποιες σκέψεις σε ταλανίζουν σχετίζονται κυρίως με ανασφάλειες του παρελθόντος και όχι με την παρούσα φάση.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (1/1/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα