Ό,τι κάνεις την Πρωτοχρονιά θα κάνεις κι όλο το χρόνο;

12:01 1/1/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι λένε πως ό,τι κάνεις την Πρωτοχρονιά θα κάνεις κι όλο το χρόνο κι έχουν στο μυαλό τους να τους μπει καλά ο νέος χρόνος μην τυχόν και δεν πάει καλά η υπόλοιπη χρονιά. 

Ισχύει; Ό,τι κάνεις την Πρωτοχρονιά θα κάνεις κι όλο το χρόνο; Μια μέρα θα καθορίσει το πώς θα πάει όλη σου η χρονιά μόνο και μόνο επειδή είναι η πρώτη μέρα του χρόνου; Δηλαδή αν κάτι πάει στραβά, έτσι

θα συνεχίσουν κι οι 12 μήνες που ακολουθούν; Είναι δυνατόν;

Πολλοί πιστεύουν αυτό το ρητό και προσπαθούν αυτή η πρώτη μέρα του χρόνου να είναι καταπληκτική μόνο και μόνο για να τους πάει έτσι κι ο υπόλοιπος χρόνος. Το πιστεύεις κι εσύ αυτό; Ε όχι! Ζούμε πλέον στο 2020 και πιστεύουμε πως μια μέρα μπορεί να καθορίσει τις επόμενες 364 μέρες της ζωής μας; Περιμένουμε να κερδίσουμε το φλουρί για να είμαστε καλότυχοι όλο το χρόνο; Μα είναι δυνατόν;

Την τύχη σου και την χρονιά σου την φτιάχνεις εσύ! Είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά και να σου πάει καλά και η υπόλοιπη χρονιά. Μην τα ρίχνεις όλα στην τύχη και στη μοίρα. Αν δεν προσπαθήσεις δεν θα πετύχεις, άσχετα με το πώς σου πήγε η Πρωτοχρονιά. Για να είσαι ευτυχισμένος και πετυχημένος σε όλους τους τομείς της ζωής σου πρέπει να προσπαθήσεις κι όχι να περιμένεις να τύχεις το φλουρί.

Μια μέρα δεν καθορίζει την τύχη σου για όλο το χρόνο! Δηλαδή αν η νέα χρονιά σε πετύχαινε στην τουαλέτα, τι θα σήμαινε αυτό;

Αν πάει κάτι, λοιπόν, στραβά την πρώτη μέρα του χρόνου μην τα βάψεις και μαύρα. Μπορεί κάτι πολύ καλό να σου συμβεί μες τη χρονιά κι ούτε που να θυμάσαι αυτό που συνέβη την Πρωτοχρονιά.

Και να θυμάσαι πως ο χρόνος έχει 365 μέρες. 365! Δεν γίνεται όλο να πάνε τέλεια 365 μέρες συνεχόμενα. Προφανώς και θα υπάρξουν και αναποδιές και ατυχίες, όμως γι’ αυτό δεν φταίει η Πρωτοχρονιά. Απλά έτσι είναι η ροή των πραγμάτων. Βγάλε, λοιπόν, αυτό το ρητό από το μυαλό σου και πάλεψε γι’ αυτούς τους 12 μήνες. Μακάρι να έχεις την τύχη με το μέρος σου και να σου πάει και η Πρωτοχρονιά όπως θες και όλος ο υπόλοιπος χρόνος.

Όμως, σε κάθε περίπτωση άδραξε την κάθε μέρα και ζήσε τη ζωή σου όπως εσύ επιλέγεις και θες! Βάλε στόχους και κυνήγησέ τους!

Διάβασε ακόμα:

Πώς να πετύχεις όλα όσα θέλεις μέσα στο 2020; | Video

Photo: Pexels

Το άρθρο Ό,τι κάνεις την Πρωτοχρονιά θα κάνεις κι όλο το χρόνο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα