Από τη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία μέχρι την Ελλάδα: Έτσι υποδέχτηκε ο πλανήτης το 2020!

10:40 1/1/2020 - Πηγή: iPop

Μια νέα χρονιά μόλις ξεκίνησε κι η κάθε χώρα ήταν εκεί για να την καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο. Με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και κέφι υποδέχτηκε ο πλανήτης το 2020

Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και εορταστική ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του κόσμου, από την Αυστραλία μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Για ακόμα μία χρονιά η κάθε χώρα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό τη στιγμή που

υποδέχτηκε ο πλανήτης το 2020, ώστε να μπει λαμπερά η νέα χρονιά.

Η Αθήνα καλωσόρισε τη νέα χρονιά από την πλατεία Συντάγματος σε μια εκδήλωση γεμάτη χαρά, κέφι, χορό, λάμψη και μουσική από τις «ΜΕΛΙSSES». Ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε την αντίστροφη μέτρηση για το 2020, ευχόμενος να μην βρει κανέναν μόνο του το 2020.

REUTERS/Costas Baltas

Στη Νέα Υόρκη, όπως κάθε χρόνια η υποδοχή του νέου έτους ήταν φαντασμαγορική στην Times Square με πλήθος κόσμου να έχει συγκεντρωθεί από νωρίς. «Δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη για το μέλλον», παραδέχθηκε η 29χρονη Νάταλι Ράινχαρτ, η οποία ήρθε για να υποδεχθεί το 2020 στην Times Square μαζί με χιλιάδες άλλους ανθρώπους.

Λαμπερή ήταν η αλλαγή του χρόνου και στο Παρίσι με τους Παριζιάνους να καλωσορίζουν το 2020 στην Αψίδα του Θριάμβου, που προσέφερε και φέτος ένα όμορφο θέαμα.

REUTERS/Benoit Tessier

Στο Λονδίνο οι καμπάνες του Big Ben σήμαναν τα μεσάνυχτα μετά από πολύ καιρό εργασιών, ενώ από τις όχθες του Τάμεση εκτοξεύθηκαν υπέροχα πυροτεχνήματα που έκαναν τη νύχτα μέρα στην αγγλική πρωτεύουσα.

REUTERS/Toby Melville

Στο Rio de Janeiro της Βραζιλίας κινητοποιήθηκαν περισσότεροι από 2.000 αστυνομικοί, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του κόσμου, αλλά και των εορταστικών εκδηλώσεων στην διάσημη παραλία της Κοπακαμπάνα.

Στη Μόσχα, ο πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έδωσε τις ευχές του για το τέλος του έτους καλώντας όλους τους Ρώσους να επιδείξουν «ενότητα» για να συνεχίσουν την «ανάπτυξη» της χώρας.

Η πρώτη μεγαλούπολη που υποδέχτηκε το 2020 ήταν φυσικά το Σίδνεϊ, εκεί όπου χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι για να παρακολουθήσουν από κοντά τη διάσημη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση με τα πυροτεχνήματα.

AAP via REUTERS

Στη Χιλή χιλιάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην «Πλατεία Ιταλίας» του Σαντιάγο, εκεί όπου το 2019 ήταν το επίκεντρο των διαδηλώσεων, για να γιορτάσουν τη νέα αυτή χρονιά.

Το άρθρο Από τη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία μέχρι την Ελλάδα: Έτσι υποδέχτηκε ο πλανήτης το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα