Το Καφέ της Χαράς επέστρεψε 15 χρόνια μετά και το twitter το αποθέωσε!

11:33 1/1/2020 - Πηγή: iPop

Δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία του, το Καφέ της Χαράς επέστρεψε στις οθόνες μας. Με την πρεμιέρα για το Καφέ της Χαράς ο Ant1 γιόρτασε τα 30 χρόνια λειτουργίας του την παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν υποδεχτεί ο πλανήτης το 2020. 

Ο Περίανδρος Πώποτας, η Χαρά Χάσκα κι όλοι οι υπόλοιποι αγαπημένοι μας χαρακτήρες

ήταν εκεί και θα είναι, θυμίζοντάς μας πόσο αγαπήσαμε το Καφέ της Χαράς. Οι εντάσεις φυσικά δε θα λείπουν, όπως ήδη έχουμε καταλάβει, όμως θα προσδίδουν μια ακόμα όμορφη νότα στη σειρά αυτή.

Στο πρώτο επεισόδιο, που προβλήθηκε την παραμονή Πρωτοχρονιάς, παρατηρήσαμε αρκετές αλλαγές, αφού δεκαπέντε χρόνια μετά πολλά έχουν συμβεί. Η Βάλια κι ο Μανωλάκης μεγάλωσαν, σπούδασαν και πλέον δουλεύουν. Η Βάλια ως δικηγόρος και ο Μάνος πλέον που ασχολείται με τα κτήματα του πατέρα του συναντήθηκαν ξανά κι ήταν πιο χαρούμενοι από ποτέ, ενθυμούμενοι την παλιά τους φιλία κι όχι μόνο.

Παρ’ όλα αυτά, το καφέ δεν υπάρχει πια και τη θέση του έχουν πάρει συντρίμμια μετά τον εμπρησμό. Ο Περίανδρος Πώποτας δεν είναι πια δήμαρχος στο Κολοκοτρωνίτσι, όμως παραμένει υπέρμαχος των παραδόσεων και των αξιών.

Η Χαρά, όμως, πού είναι; Την αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια την είδαμε μόνο στην τελευταία και μη αναμενόμενη σκηνή κατά την πρεμιέρα για το Καφέ της Χαράς. Ωστόσο, δε θα λείπει καθόλου από τα επόμενα επεισόδια και θα είναι εκεί για να αναστατώσει και πάλι τη ζωή του Περίανδρου.

Εμείς, βέβαια, γελάμε με όλα αυτά, το ίδιο και οι χρήστες του twitter που μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους με χιλιάδες αναρτήσεις.

αν δεν καταλήξουν μαζι

Keywords
Τυχαία Θέματα