Καλή χρονιά απ’ την ομάδα του iPop.gr! Χαρούμενο το 2020!

00:02 1/1/2020 - Πηγή: iPop

2020 ευχές από εμάς για όλους εσάς! Καλή χρονιά με πολλή αγάπη, υγεία, ελευθερία, εμπειρίες που σε ωριμάζουν, ταξίδια που ανοίγουν νέους ορίζοντες και ανθρώπους που σε γεμίζουν!

Καλή χρονιά στον κάθε ένα σας ξεχωριστά μέσα απ’ την καρδιά μας! Νέα δεκαετία, νέες ευκαιρίες, 365 μέρες να τις αρπάξεις απ’ τα μαλλιά και να μην αφήσεις καμία να πάει χαμένη.

365 όμορφες, «λευκές» μέρες σε περιμένουν να γράψεις πάνω τους

και να τις διαμορφώσεις όπως θέλεις εσύ. Το κοντέρ μηδενίζει και ξεκινάμε από την αρχή. Αγαπάμε το παρελθόν αλλά ζούμε το παρόν, αγκαλιάζουμε τη νέα χρονιά κι αυτό το νέο κεφάλαιο που ξεκινά.

Και είναι όλο δικό σου. Το 2020 κάνε όλα αυτά που ονειρεύεσαι… Ονειρέψου! Κάνε όνειρα μεγάλα ή μικρά και μετά βήμα-βήμα μεγάλωσέ τα και κάντα πράξη σαν να είναι μωρά σου. Το 2020 πες περισσότερα «όχι» και κάνε πράγματα που σε γεμίζουν, σε ικανοποιούν και σε εξελίσσουν. Γιατί βλέπεις πόσο γρήγορα κυλά ο χρόνος και δεν μπορείς να κοιτάξεις πίσω.

Γιατί έχεις το μπροστά! Ζήσε την κάθε στιγμή, όσο κλισέ κι αν σου ακούγεται. Ζήσε την κάθε στιγμή και το κάθε τι που κάνεις σαν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά.

Το 2020 διάβασε περισσότερα βιβλία και δες λιγότερη τηλεόραση και ό,τι σου σερβίρεται. Διάβασε βιβλία που σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο και ταξίδεψε μέσα από αυτά. Κάνε τη δική σου ενδοσκόπηση και προσπάθησε να γνωρίσεις τον εαυτό σου καλύτερα.

Φρόντισε για την ψυχική σου υγεία. Είναι πιο σημαντική απ’ όσο νομίζεις και μην την αφήνεις στην τύχη της. Κάθε μέρα να φροντίζεις για εκείνη, να κρίνεις λιγότερο αυστηρά τον εαυτό σου, να τον αγκαλιάζεις πιο συχνά, να τον αγαπάς.

Ταξίδεψε! Το 2020 να κάνεις όσα περισσότερα ταξίδια μπορείς. Να γνωρίσεις νέους τόπους και ανθρώπους. Κι αν δεν μπορείς πάντα να ταξιδεύεις, κάντο με τον νου, όπως όταν έκανες μικρός.

Κλείσε μωρέ για λίγο τα social media, μην κάνεις αυτό το Story. Απλά ζήστο. Μίλα με τους ανθρώπους κοιτώντας τους στα μάτια. Πες περισσότερα σ’ αγαπώ, εκφράσου είναι λυτρωτικό!

Κάνε αυτά που φοβάσαι, γιατί έχεις περισσότερη δύναμη απ’ όση νομίζεις. Και το 2020 ήρθε η ώρα να το αποδείξεις. Να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Με αυτές τις σκέψεις θα κλείσουμε το άρθρο… γιατί πρέπει όλοι μας να το γιορτάσουμε και να υποδεχτούμε το 2020 όπως του αξίζει. Από όλους εμάς στο iPop.gr καλή χρονιά με αγάπη, υγεία, ευτυχία σε εσένα και σε όσους αγαπάς.

Εμείς εδώ θα είμαστε να τα λέμε… Φιλί μεγάλο και μια σφιχτή αγκαλιά!

Το άρθρο Καλή χρονιά απ’ την ομάδα του iPop.gr! Χαρούμενο το 2020! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα