Χαμός στο MasterChef: Η μηδενική βαθμολογία που σόκαρε τους παίκτες

12:02 28/2/2020 - Πηγή: iPop

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο επεισόδιο της Πέμπτης βρέθηκαν απέναντι στους κριτές για να μάθουν πώς τα πήγαν στην απαιτητική δοκιμασία όπου μαγείρεψαν για αθλητές σε μια εξωτερική δοκιμασία. Κανείς δεν περίμενε, όμως, ότι θα δούμε μηδενική βαθμολογία στο MasterChef και φυσικά οι παίκτες σοκαρίστηκαν.

Πώς διαμορφώθηκαν οι βαθμοί και η μηδενική βαθμολογία στο MasterChef

Η ομάδα της ρυθμικής γυμναστικής έβαλε 7 στην μπλε ομάδα, ενώ οι «κόκκινοι» πήραν 8.

Η ομάδα της πυγμαχίας έβαλε 11 βαθμούς στην κόκκινη ομάδα, ενώ στην μπλε ομάδα έβαλε 0. Μηδέν πήρε η μπλε ομάδα κι απ’ τους κολυμβητές, ενώ η κόκκινη ομάδα 14 βαθμούς.

Φυσικά, νικήτρια ομάδα ήταν η κόκκινη, με τον αρχηγό της μπλε ομάδας να έχει ένα πλεονέκτημα. Έτσι, ο Σταύρος έπρεπε να διαλέξει έναν απ’ τους συμπαίκτες του για να δώσει ασυλία κι εκείνος επέλεξε τον υπαρχηγό του, τον Ηρακλή.

Ο Σταύρος ανέφερε σε κάποια φάση πως η Μαριάννα θα μπορούσε να είναι υποψήφια για αποχώρηση, με την παίκτρια να εξοργίζεται και να δηλώνει στην κάμερα του MasterChef:

Τον πιάνω off camera και του λέω “όταν εγώ σε πίεζα να μου δώσεις κάτι παραπάνω ήθελες να κόβω πράγματα και να φέρνω πράγματα από πίσω σε περίπτωση που χάσει η ομάδα σου να ‘χεις κάποιον να ψηφίσεις. Αυτό δεν το θεωρώ ανδρισμό. Θεωρώ ότι τον ανδρισμό που δεν έχεις εσύ τον έχω εγώ τέσσερεις φορές παραπάνω κι ούτε δέχομαι να μου πεις ότι δεν είμαι καλή μαγείρισσα. Δεν το ξέρεις. Ούτε εγώ ξέρω αν είσαι καλός μάγειρας… έχω δοκιμάσει κάτι από σένα; Έχεις μαγειρέψει ποτέ κάτι στο σπίτι;”. Είχε κάνει ένα σπανακόρυζο στο σπίτι και είχε μέσα το χώμα το σπανάκι!

Oι παίκτες της μπλε ομάδας, μετά την ήττα τους, κλήθηκαν σε μια δοκιμασία ασυλίας με κεντρικό θέμα τα ψάρια και το φιλετάρισμα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδειξε στους παίκτες πως φιλετάρεται το λαβράκι και τους ζήτησε να κάνουν το ίδιο.

Οι τέσσερις καλύτερες προσπάθειες πέρασαν στην επόμενη φάση της δοκιμασίας, ενώ ο Διονύσης αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Σταύρος, Γιώργος, Φωτεινή και Μάρλεν έκαναν ακόμα δύο κοπές, με τον Σταύρο να έχει τα καλύτερα πιάτα και να κερδίζει την ασυλία.

Όταν ο Διονύσης ξέσπασε στον Ηρακλή

Ο Διονύσης κατά το φιλετάρισμα στα λαβράκια, δεν αφαίρεσε το εσωτερικό της κοιλιάς και τα κόκαλα του θώρακα των ψαριών. Έτσι, τα λαβράκια θεωρήθηκαν “άκυρα” και βγήκε υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Ηρακλής, που ήταν στον εξώστη, προσπαθούσε να τους βοηθήσει όπου μπορούσε, αλλά δεν πρόσεξε το λάθος του Διονύση.

Όταν ο Διονύσης αντιλήφθηκε το λάθος που έκανε, ξέσπασε στον Ηρακλή, λέγοντάς του μεταξύ σοβαρού και αστείου:

Δεν σου μιλάω εσένα! Είσαι μαλ…ας; Θα σε χαστουκίσω! Ασχολιόσουν με την κάθε μια και δεν μου έλεγες εμένα, μαλ…α! Είσαι μαλ…ας! Θέλει να με διώξει, γι’ αυτό το κάνει, αλλά δεν θα τα καταφέρει

Δες το trailer της Παρασκευής:

Δες ακόμα:

Ομαδική δοκιμασία στο MasterChef για γερά νεύρα

Το άρθρο Χαμός στο MasterChef: Η μηδενική βαθμολογία που σόκαρε τους παίκτες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα