Ιδέες για να βάλεις στην καθημερινότητά σου το must χρώμα για την Άνοιξη

11:24 28/2/2020 - Πηγή: iPop

Ήρθε η στιγμή που περιμέναμε: Να βάλουμε λίγο χρώμα στα ρούχα μας και να φτιάξει η διάθεσή μας. Ποιο είναι το χρώμα της σεζόν και πώς μπορείς να το εντάξεις στην καθημερινότητά σου;

Η Άνοιξη έφτασε κι εμείς την καλωσορίζουμε με χρώματα, αρώματα και τραγούδια. Γιατί είναι από τις αγαπημένες μας εποχές και της αξίζει μια θερμή υποδοχή!

Ποιο είναι το χρώμα της σεζόν; Υποδεχόμαστε την Άνοιξη φορώντας παστέλ χρώματα και συγκεκριμένα αποχρώσεις του λιλά και της λεβάντας ή όπως το λένε στα εξωτερικά “Millennial Purple”. Αυτό το απαλό μωβ

θα γίνει το αγαπημένο σου χρώμα.

Είτε το σετάρεις με color blocking, δηλαδή έντονα χρώματα μαζί, είτε επιλέγεις ένα μονόχρωμο outfit σε αυτές τις αποχρώσεις, θα είσαι στη μόδα και το αποτέλεσμα θα είναι φρέσκο, girly, ανοιξιάτικο!

View this post on Instagram

FALL 2019 Collection // Backstage Image by @kevintachman // #fall2019 #sallylapointe

A post shared by Sally LaPointe (@sally_lapointe) on Mar 31, 2019 at 9:35am PDT

Πώς να συνδυάσεις το χρώμα της σεζόν;Oversized κοστούμι

Οι εβδομάδες μόδας ήταν γεμάτες με προτάσεις που δεν μπορούσες να αγνοήσεις. Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, είδαμε ένα λιλά blazer, συνδυασμένο με την ίδια απόχρωση παντελόνα. Κι από μέσα μπορείς απλά να φορέσεις ένα λευκό ή κρεμ μπλουζάκι.

Ό,τι πιο σύγχρονο και κομψό.

View this post on Instagram

In Rome’s Botanical Gardens, exuberance and urbanity collide. Discover The Story of a Memory, featuring sweeping capes and crepe de chine dresses from the #ValentinoResort20 collection alongside the Valentino Garavani #SUPERVEE bag. Directed by @pascalteixeira and shot by @jamestolic

A post shared by Valentino (@maisonvalentino) on Nov 15, 2019 at 1:59am PST

Maxi φόρεμα

Τι πιο εντυπωσιακό και παραμυθένιο από ένα maxi φόρεμα στις παστέλ αποχρώσεις του μωβ; Μπορείς να επιλέξεις και sheer ύφασμα που είναι στη μόδα, ενώ με τα διάφορα κοψίματα αυτό το look μπορεί να γίνει πολύ σέξι.

Αναλόγως την περίσταση πάντα.

Στυλίστρια μας δίνει τα tips για να είμαστε πάντα καλοντυμένες!

Mini φόρεμα

Ωραία τα maxi φορέματα, αλλά και τα mini είναι ακόμη στη μόδα. Στην πασαρέλα του Valentino για την Ανοιξιάτικη-Καλοκαιρινή collection, είδαμε για παράδειγμα ένα mini φόρεμα με ασυμμετρία στο λαιμό και πούπουλα.

Ας πούμε πως έχεις ένα event την Άνοιξη ή έναν γάμο το Καλοκαίρι, να μη φορέσεις κάτι ανάλογο;;;

View this post on Instagram

D e t a i l s

Keywords
Τυχαία Θέματα