Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/2/2020)

09:32 28/2/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/2/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/2/2020):Κριός

Τα εμπρός-πίσω βήματα, σταματάνε επιτέλους και είστε έτοιμοι να πάρετε αποφάσεις. Με την Αφροδίτη να μη δέχεται επιρροές  κρατείστε μια επιφύλαξη, για λίγες μέρες. Έχετε όρεξη

για δουλειά και «ρίχνεστε»δυναμικά στην αρένα. Ο κόπος σας μάλλον πέφτει στο κενό-για την ώρα. Οι ανατροπές σας ταράζουν την ψυχολογία. Παύουν οι καθυστερήσεις στα κέρδη σας αλλά έρχονται ανατροπές.

Ταύρος

Η ανάγκη για συντροφικότητα, σας φέρνει σε σημείο κάπως υπερβολικό. Οι απαιτήσεις σας, μπορεί να κουράζουν τους άλλους και να έχετε διαφορετικά αποτελέσματα, ίσως γιατί έχετε διαφορετικά “θέλω”. Οι απογοητεύσεις, διαδέχονται η μια την άλλη, στον τομέα των φίλων. Οι υποσχέσεις δεν έχουν υπόσταση κι επικρατεί ένα κλίμα ασάφειας και λανθασμένων κινήσεων. Προσοχή σε οικονομική εξαπάτηση ή λάθος.

Δίδυμοι

Η ανάγκη για συντροφικότητα, σας φέρνει σε σημείο κάπως υπερβολικό. Οι απαιτήσεις σας, μπορεί να κουράζουν τους άλλους και να έχετε διαφορετικά αποτελέσματα, ακριβώς επειδή κι οι άλλοι πρόκειται να απαιτούν από εσάς. Οι απογοητεύσεις, διαδέχονται η μια την άλλη, λόγω βιαστικών κινήσεων. Οι υποσχέσεις δεν έχουν υπόσταση κι επικρατεί ένα κλίμα ασάφειας.

Καρκίνος

Όλα μοιάζουν μακρινά και δυσάρεστα. Νοιώθετε πως υπάρχουν χαμένες ευκαιρίες, όμως στην ουσία προστατεύεστε από αρνητικές καταστάσεις. Θα πάρουν εμπρός τα γεγονότα, αλλά αργότερα. Εκμεταλλευτείτε την βοήθεια από πρόσωπα με κύρος. Η βαθιά έρευνα στο αντικείμενο που εργάζεστε, σας βγαίνει σε καλό. Στα οικονομικά ξεκινάει νέος κύκλος εσόδων και μια νέα συνεργασία.

Λέων

Η λογική φαίνεται να κυριαρχεί στις αποφάσεις σας τώρα. Οι συνθήκες πρέπει να ωριμάσουν και να ξεφύγετε λίγο από την ευαίσθητη διάθεση, που μπορεί να σας «αρρωσταίνει». Σε «ροή»μπαίνουν τα οικονομικά σας και σας δίνει την δυνατότητα να προχωρήσετε τα αργοπορημένα σας σχέδια. Με δυναμισμό διεκδικείτε και κερδίζετε στην εργασία.

Παρθένος

Σας διακατέχει ένας δυναμισμός, έως και επιθετικότητα αυτό το διάστημα, σε βαθμό προκλητικό. Αν χειριστείτε έξυπνα και με διαφάνεια την κατάσταση, θα παρουσιαστούν καλές εξελίξεις. Τα νεύρα εξ αιτίας απρόσμενων αλλαγών, είναι αναπόφευκτα και επίπονα. Μείνετε ψύχραιμοι και μην εκφράζεστε με άγχος. Οικονομικά επικρατεί ταλαιπωρία και ενίοτε, αδράνεια.

Ζυγός

Αυτήν την περίοδο, πρέπει να τσεκάρετε την πρακτική πλευρά των σχέσεων και όχι μόνο «φεγγάρια και λουλούδια». Καραδοκεί μια μελαγχολική διάθεση. Προσπεράστε το. Κλείστε τα αυτιά σας στο τραγούδι των «Σειρήνων»και συνειδητοποιείστε πως δεν είναι καιροί για πρίγκιπες. Η ανασφάλεια είναι δεδομένη για τώρα. Οικονομικά κέρδη, μόνο με σκληρή δουλειά.

Σκορπιός

Η ζωή σας μοιάζει με το παραμύθι της «Αλίκης στη χώρα των θαυμάτων». Πάντα θα υπάρχει μια πορτούλα, που θα κρύβει ή τον μεγάλο έρωτα, ή μια μεγάλη παγίδα. Μείνετε συγκρατημένοι στις αλλαγές που θα προκύψουν στη δουλειά και μην προσπαθήσετε να φέρετε τα πράγματα, στο σημείο που θέλετε εσείς. Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, ωριμάζει την σκέψη σας.

Τοξότης

Είστε σε ετοιμότητα και σε φιλοπόλεμη διάθεση. Η γκρίνια σας κυριεύει και αυτό δεν είναι προς όφελος σας. Δέχεστε ζήλια, αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω. Επικρατεί μεγάλη σύγχυση κι ακόμη μεγαλύτερη ασάφεια. Γι αυτό, μην προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη ακόμη, αφού δεν υπάρχει κάτι να σας κάνει να νοιώσετε σιγουριά. Οικονομικά οφέλη.

Αιγόκερως

Για τους περισσότερους από εσάς, ένας έρωτας σας κάνει να πετάτε στα σύννεφα. Μεγάλη προσοχή, γιατί υπάρχει κίνδυνος να αποδειχτεί «άνθρακας ο θησαυρός». Η αναμονή και η συγκράτηση, είναι το καλύτερο. Ότι καθυστερούσε τόσο καιρό, τώρα μπαίνει σε σειρά. Τα πράγματα εξελίσσονται και οι συναντήσεις για συνεντεύξεις και συνεργασίες, είναι στο προσκήνιο. Οικονομικές ανακατατάξεις.

Υδροχόος

Η αναποφασιστικότητα που είχατε τόσον καιρό, τώρα ευτυχώς δεν ισχύει. Και παρόλο που δεν είστε σίγουροι για την εξέλιξη, θα γίνετε περισσότερο ομιλητικοί και αποφασιστικοί. Μια νέα προοπτική στη δουλειά, ίσως να προϋποθέτει το «σβήσιμο»μιας άλλης απασχόλησης. Αρχικά, θα στενοχωρηθείτε, όμως θα είναι για καλό. Οικονομικά, να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Ιχθείς

Ο καιρός γαρ εγγύς, που επιβάλλεται να δώσετε μιαν άλλη νότα στην προσωπική σας ζωή και τις επιλογές σας. Μπορεί να μην είστε και πολύ ενθουσιασμένοι, αλλά είναι αναγκαίο να γίνει. Το απρόοπτο που συμβαίνει, σας προκαλεί σχετικό τρόμο. Αν προσπαθήσετε να διατηρήσετε το «παλιό», θα υπάρξουν δυσκολίες. Πηγαίνετε με τα «νερά του ποταμού».

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (28/2/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα