Απόκτησε αισιοδοξία και ανέβασε τη διάθεσή σου!

20:01 18/7/2014 - Πηγή: iPop

Η αισιοδοξία είναι σαν ένας μυς. Αν τον δουλέψεις και τον εξασκήσεις, θα μεγαλώσει και θα δυναμώσει. Αυτό, λοιπόν, που έχουμε να σου τονίσουμε είναι πως αν θες να ανεβάσεις τη διάθεση σου στα ύψη και να ζωγραφίσεις ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σου πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα και να μη το αφήσεις απλά στην τύχη!

Πώς μπορείς, λοιπόν, να ενισχύσεις την αισιοδοξία σου;Σκέψου όλα όσα σε έκαναν περήφανο! Αναπόλησε στιγμές περηφάνιας που είχες στο παρελθόν και βρες
αυτά που σε έκαναν τόσο περήφανο! Έτσι, θα θυμηθείς όλα όσα σε οδήγησαν στο να αποκτήσεις αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και φυσικά θα φέρεις ξανά στην επιφάνεια τις μοναδικές σου ικανότητες.Φαντάσου και σχεδίασε το μέλλον. Κάνε όνειρα που δεν κοστίζουν και φυσικά δεν μπορεί να σου τα περιορίσει κανείς! Εεε.. σταμάτα να πετάς τελείως στα σύννεφα! Σημείωσε τα πιο εφικτά σου όνειρα και βάλε στόχους που θα προσπαθήσεις να κάνεις πραγματικότητα τα επόμενα χρόνια.Πριν κοιμηθείς σκέψου όμορφες εικόνες που είδες όλη την ημέρα! Αν τις έχεις φωτογραφίσει ακόμα καλύτερα, θα μπορέσεις να τις δεις ξανά και ξανά!Εκτός, όμως, από τις όμορφες εικόνες σκέψου και όσα θετικά μπορεί συνέβησαν σε εσένα όλη την ημέρα (ακόμα και τα πιο απλά). Μπορεί για παράδειγμα να πήρες καφέ από ένα μαγαζί που όταν ήπιες την πρώτη γουλιά ήθελες να δώσεις συγχαρητήρια σε αυτόν που τον έφτιαξε.Μπες σε μία νοητή φούσκα προστασίας. Την ώρα που είσαι στη δουλειά μπορεί να ακούς φωνές από το διπλανό γραφείο. Μην ασχοληθείς! Βάλε το αγαπημένο σου τραγούδι, φόρα ακουστικά και συνέχισε τη δουλειά σου.

The post Απόκτησε αισιοδοξία και ανέβασε τη διάθεσή σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα