Φουλάρια και φορέματα με δορυφορικές εικόνες της Nasa!

17:32 18/7/2014 - Πηγή: iPop

Μετά την πρώτη εντύπωση, έρχεται η αποκάλυψη. Δεν φοράς απλώς ένα ομολογουμένως ωραίο φουλάρι, αλλά φοράς τον ίδιο τον αστερισμό του Ωρίωνα. Με προέλευση από τη Nasa, παρακαλώ!

Είναι ασυζητητί από τα ωραιότερα φουλάρια που έχουμε δει και συνδυάζουν άψογα το καλό φαίνεσθαι με την ουσία (η ευκαιρία σου να το παίξεις ψαγμένη). Απεικονίζουν υπέροχες δορυφορικές εικόνες της Nasa και τα δημιουργεί η εταιρεία

με έδρα τη Νέα Υόρκη Slow Factory. Τα λόγια της ιδρύτριας τους Celine Semaan Vernon είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις να διαβάσεις:

«Κατάγομαι από μια χώρα του χάους: Βηρυτό, στο Λίβανο. Από τότε που ήμουν παιδί, ταξιδέψαμε από τη Βηρυτό στο Παρίσι και στο Μόντρεαλ. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της διαδρομής, τα αστέρια οδηγούσαν τα ταξίδια μας. Καθώς ποτέ δε γνώρισα το σπίτι με την παραδοσιακή έννοια της λέξης, πάντα ένιωθα παρηγοριά από τη συνεχή παρουσία των άστρων.

Γι΄ αυτό άρχισα την εταιρεία Slow Factory. Έμαθα πολλά από δουλεύοντας με αρχεία ανοιχτού λογισμικού και πώς αυτά επέτρεπαν στους ανθρώπους να συνδεθούν μεταξύ τους. Εμπνευσμένα από τις ελεύθερες εικόνες που στέλνουν οι δορυφόροι και τα τηλεσκόπια της NASA δορυφόρους και σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, οι εικόνες του κόσμου και του σύμπαντός μας δημιουργήθηκαν για να είναι μια υπενθύμιση της ομορφιάς που μπορούμε να βρούμε στο σύμπαν.

Τώρα που έχω σπίτι στη Νέα Υόρκη, με τα λαμπερά φώτα της πόλης είναι πιο δύσκολο να δούμε τα αστέρια. Αλλά αν μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους να αισθάνονται λίγο πιο συνδεδεμένοι μεταξύ τους με τα μεταξωτά μου σχέδια, θα είμαι ευτυχής γνωρίζοντας ότι έχω επιδράσει ως ένα βαθμό με τον τρόπο μου σε ένα σημαντικό θέμα».

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η νέα σειρά της που περιλαμβάνει φουλάρια που απεικονίζουν την πόλη σου, όπως την έχουν απαθανατίσει ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός και ο δορυφόρος Suomi NPP. Προς το παρόν διατίθενται φουλάρια της Νέας Υόρκης, του Παρισίου και το Λονδίνου, αν και θα τα βρεις εδώ στην τιμή των 295$.

Πρόσφατα η εμπνευσμένη δημιουργός τους εξέλιξε ακόμα περισσότερο την εταιρεία, ξεκινώντας μια σειρά συνεντεύξεων με τους αστροφυσικούς που ανακάλυψαν τα νεφελώματα που εκτυπώνουν! Fun fact: η πρώτη συνέντευξη ανήκε στην επιστήμονα Amy Mainzer της NASA, η οποία αναφέρει ότι ενδιαφέρθηκε για το διάστημα, διαβάζοντας τον αρχαίο ελληνικό μύθο της Ανδρομέδας και βλέποντας μια φωτογραφία του γαλαξία…

Σημείωση: Είναι και για άντρες!

Αίτημα:

Θέλουμε να δούμε αυτές τις 7, αλλά και αυτές τις 10 διαστημικές φωτογραφίες της Nasa και Esa σε φουλάρια!

Photos: slowfactory.com

The post Φουλάρια και φορέματα με δορυφορικές εικόνες της Nasa! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα