Πέρασε πάνω από έναν καρχαρία με τη σανίδα του. Δες αντίδραση!

19:32 18/7/2014 - Πηγή: iPop

Δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο: Να βρίσκεσαι καταμεσής του ωκεανού και να μην ξέρεις τι τρομακτικά όντα υπάρχουν από κάτω σου ή να είσαι καταμεσής του ωκεανού και να γνωρίζεις απόλυτα τι τρομακτικά όντα κολυμπούν από κάτω σου;

Ευτυχώς, ένας surfer είχε τις καλύτερες εκδοχές και των δύο περιπτώσεων! Ο paddleboarder Wayne Seligson ενώ έκανε surfing μαζί με μερικούς φίλους του στη Manhattan Beach, στην California, χωρίς να το ξέρει πέρασε πάνω από έναν καρχαρία! Ο φωτογράφος Bo Bridges κατέγραφε με το drone του το τι

γινόταν! Αν παρατηρήσεις προσεκτικά το βίντεο θα δεις πως κάτω από τους surfers υπήρχαν πολλές σιλουέτες από καρχαρίες χωρίς εκείνοι να το γνωρίζουν!

«Ο Seligson πίστευε ότι κατέγραφα εκείνον με την κάμερα, αλλά στη πραγματικότητα ακολουθούσα τον καρχαρία! Εκείνος πέρασε κανονικά πάνω από τον καρχαρία και το κατάλαβε μόνο όταν του έδειξα το απόσπασμα αφού είχε βγει από το νερό!» είπε ο φωτογράφος στη HuffPost.

Μία βδομάδα μετά το συμβάν, ακριβώς στην ίδια περιοχή ο κολυμβητής Steve Robles δέχθηκε επίθεση από έναν καρχαρία, ο οποίος τελικά πιάστηκε στα δίχτυα των ψαράδων.

The post Πέρασε πάνω από έναν καρχαρία με τη σανίδα του. Δες αντίδραση! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα