Αν λύσεις έστω έναν απ’ τους 3 αυτούς γρίφους, πες σε όλους ότι είσαι genius!

14:11 9/8/2019 - Πηγή: iPop

Ο εγκέφαλός σου χρειάζεται συνεχώς εξάσκηση για να παραμείνει υγιής, όπως ακριβώς και οι μύες του σώματός σου! Πώς θα σου φαινόταν να κάνεις ένα μάθημα… CrossFit για το μυαλό σου και ν’ ανακαλύψεις εάν μπορείς ν’ αποκαλείς τον εαυτό σου genius; Οι παρακάτω τρεις δύσκολοι γρίφοι αρχικά φαίνονται εύκολοι, αλλά μην χαλαρώσεις γιατί κρύβουν παγίδες και πράγματα που μπορεί να σου περάσουν απ’ το μυαλό με την πρώτη!

Το κλειδί για να λύσεις τους γρίφους είναι να σκεφτείς

«έξω απ’ το κουτί» και να μην μείνεις μόνο στα προφανή. Σημασία έχει επίσης να δικαιολογήσεις την απάντησή σου, γιατί καθένας θα μπορούσε ν’ απαντήσει σωστά στην τύχη, αφού οι πιθανότητες είναι 50-50.

Προσοχή! Οι δύσκολοι γρίφοι που θα δεις παρακάτω λύνονται εφόσον διαβάσεις προσεκτικά και την περιγραφή! Μην μείνεις απλά στο να κοιτάς τις φωτογραφίες χωρίς να δώσεις σημασία στις περιγραφές των γρίφων!

Παρακάτω οι τρεις δύσκολοι γρίφοι:Ποια απ’ τις δύο γυναίκες έκλεψε τράπεζα;

Και οι δύο γυναίκες που βλέπεις στην εικόνα είναι single, αλλά μια απ’ αυτές ζούσε στο όριο της φτώχειας για πολλά χρόνια και μόλις λήστεψε μια τράπεζα για να πληρώσει το χρέος της. Μπορείς να μαντέψεις ποια απ’ τις δύο;

Απάντηση:

Η πρώτη γυναίκα. Φαίνεται πως ξοδεύει πολλά χρήματα σε εντυπωσιακά ρούχα και έχει αγοράσει πολύ παραπάνω φαγητό απ’ ό,τι χρειάζεται ένας άνθρωπος.

Μπορείς να βρεις τις τρεις λέξεις που κρύβονται στην εικόνα;

Απάντηση:

Ποια απ’ τις δύο εναλλακτικές πρέπει να διαλέξει;

Ένας άνδρας εξερευνεί τον Νότιο Πόλο, ενώ ξαφνικά ξεσπάει θύελλα και καταιγίδα. Κατάφερε να βρει 2 σπηλιές όπου θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως καταφύγιο, αλλά στη μια παρατήρησε πως υπάρχει μια άγρια πολική αρκούδα, ενώ η δεύτερη είναι γεμάτη με ραδιενεργά απόβλητα. Ποια σπηλιά πρέπει να διαλέξει;

Απάντηση:

Την πρώτη! Στο Νότιο Πόλο δεν υπάρχουν πολικές αρκούδες!

Σου άρεσε το κουίζ; Δες εδώ περισσότερους δύσκολους γρίφους που θα εξασκήσουν το μυαλό σου!

Photos: Pixabay/ Brightside

Το άρθρο Αν λύσεις έστω έναν απ’ τους 3 αυτούς γρίφους, πες σε όλους ότι είσαι genius! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα