Η συγκλονιστική αντίδραση του συντρόφου της Natalie Christopher

11:14 9/8/2019 - Πηγή: iPop

Ο σύντροφος της Natalie Christopher, της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στην Ικαρία, έπαθε κρίση πανικού όταν έμαθε για τον θάνατό της, τον οποίο αδυνατούσε να πιστέψει. 

Ο σύντροφος της Natalie Christopher είναι ένα τραγικό πρόσωπο καθώς ενώ είχε πάει για διακοπές με την 35χρονη στην Ικαρία, την έχασε τελείως ξαφνικά μέσα σε μια ημέρα, ένα πρωινό. Όπως είναι λογικό ο άνθρωπος αδυνατούσε να το πιστέψει ενώ κλήθηκε για αναγνώριση.

Όπως έγινε γνωστό, ο 38χρονος άνδρας αναγνώρισε το άψυχο σώμα της Natalie από τα παπούτσια που φορούσε, αλλά ήταν σε κατάσταση σοκ

και δεν μπορούσε να το πιστέψει, φωνάζοντας και προσπερνώντας τους αστυνομικούς για να τρέξει κοντά της.

Η αστροφυσικός από την Αγγλία, βρέθηκε νεκρή μόλις ένα χιλιόμετρο μακριά από το ξενοδοχείο όπου διέμενε με τον 38χρονος σύντροφό της, όταν έπεσε στον γκρεμό 20 μέτρων, στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της. Η γυναίκα θα πήγαινε για αναρρίχηση, όταν έπεσε από τον γκρεμό, πιάστηκε από βράχο, ο βράχος ξεκόλλησε και την καταπλάκωσε.

Ο 38χρονος ήταν μαζί με τους διασώστες και τους εθελοντές στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα και αναγκάστηκε να προχωρήσει στην αναγνώριση. Οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο, προσπαθούσε να τον σταματήσουν και να τον κρατήσουν μακριά της, καθώς ο άντρας ήταν σε κατάσταση πανικού.

«Φώναζε και έκλαιγε και ήθελε να πάει στο σημείο όπου τη βρήκαν», ανέφερε ένας εθελοντής διασώστης, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mail, προσθέτοντας πως «ήταν σε πανικό και πήγαινε πάνω κάτω, προσπαθώντας να προσπεράσει τους αστυνομικούς. Ήθελε να δει το πτώμα της. Πιστεύω πως δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ήταν νεκρή».

Συνεχίζοντας, για την κατάσταση του άντρα με μετά την αναγνώριση της Natalie, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε πως «τον είδα και μετά αφού είχε ηρεμήσει. Το πρόσωπό του ήταν τελείως λευκό. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο έτσι».

Είναι ένα τραγικό δυστύχημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο ενώ απασχόλησε και τα Μέσα του εξωτερικού, καθώς η 34χρονη ενώ είχε έρθει να κάνει τις διακοπές της εντελώς άδικα ένα πρωί έχασε τη ζωή της με αυτόν τον τρόπο.

Το άρθρο Η συγκλονιστική αντίδραση του συντρόφου της Natalie Christopher εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα