Κάποιος έβρισε τον Αντίνοο Αλμπάνη και να πώς απάντησε ο ηθοποιός

10:04 9/8/2019 - Πηγή: iPop

Ο ηθοποιός είναι γνωστό πως μέσα απ’ τις αναρτήσεις του στο Instagram του θέλει να περνάει μηνύματα, αλλά ακόμα και ο τρόπος που απαντάει στα σχόλια των followers του δεν είναι ο κλασικός και τυπικός. Κάποιος έβρισε τον Αντίνοο Αλμπάνη και ο ηθοποιός του απάντησε κάνοντας κάτι πολύ απλό: Αναδημοσιεύοντας τη συνομιλία τους και γράφοντας το σχόλιό του.

Για να πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή… Την Πέμπτη μια χρήστης του Instagram

αποφάσισε ν’ απαντήσει σ’ ένα story του ηθοποιού γράφοντας: «Πόσο Μαλα@@ς είσαι;». Ο Αντίνοος Αλμπάνης απάντησε γράφοντας: «Ορίστε; Γιατί με βρίζετε;».

Η απάντησή της ήταν ότι… τον έχει ξαναβρίσει το παρελθόν απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπει και σχολίασε πως θεωρεί ότι είναι ένα τίποτα και δεν βρίσκει κανέναν λόγο να υπάρχει:

Σε έχω ξαναβρίσει απλά είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις. Θεωρώ ότι γενικά είστε ένα τίποτα σε σχέση με προσωπικότητες και δεν βρίσω κανέναν απολύτως λόγο στο να υπάρχετε. Αυτά. Και για να είμαι ακριβοδίκαιη έχω πληρώσει και σε έχω δει στο θέατρο και ταλέντο δεν υπάρχει. Οπότε έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη

Το γιατί η συγκεκριμένη χρήστης έβρισε τον Αντίνοο Αλμπάνη δεν το γνωρίζουμε, γιατί ασχολήθηκε μαζί του ενώ τον θεωρεί ατάλαντο επίσης δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που ξέρουμε είναι πώς απάντησε ο ηθοποιός, ο οποίος δημοσίευσε τον διάλογο τους και σχολίασε:

Τόσο κακό timing για το αν πρέπει να ζω ή όχι…

Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό πως αντιμετωπίζει πρόβλημα με την υγεία του γι’ αυτό και χρειάζεται να κάνει χημειοθεραπείες. Παρόλα αυτά, συνεχίζει να δουλεύει και αυτό το διάστημα βρίσκεται σε περιοδεία με την παράσταση «Κατά φαντασία ασθενής».

Την Πέμπτη, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέβασε κι ένα post, μέσα απ’ το οποίο θέλησε να περάσει το δικό του μήνυμα, γράφοντας στη λεζάντα:

Έχω έναν λόγο να ζήσω, μπορώ ν’ αντέξω το πώς

View this post on Instagram

: i have a why to live, i can bear the how credits @__never.enough_ @studioseven_showroom #neverenough #studiosevenshowroom

A post shared by @ _andinoos on Aug 8, 2019 at 9:06am PDT

Photo: Instagram account/ _andinoos

Το άρθρο Κάποιος έβρισε τον Αντίνοο Αλμπάνη και να πώς απάντησε ο ηθοποιός εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα