Reunion Friends: Aniston και Schwimmer αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους κι εκτός της σειράς!

17:09 27/5/2021 - Πηγή: iPop

Το Reunion των Friends είναι διαθέσιμo απ’ την Πέμπτη 27/5 στο HBO Max και οι φανς έχουν πάθει παράκρουση! Ανάμεσα στα σκηνικά που ξεχωρίζουν απ’ το επετειακό επεισόδιο είναι η παραδοχή των Aniston και Schwimmer ότι ήταν ερωτευμένοι και εκτός της σειράς!

Το επετειακό επεισόδιο Friends: The Reunion

αποκάλυψε ότι οι χαρακτήρες -δηλαδή ο Ross και η Rachel- που ενσάρκωναν οι δύο ηθοποιοί δεν χώριζαν διαρκώς μόνο μπροστά στις κάμερες! Κάτι αντίστοιχο συνέβαινε και στην πραγματικότητα, ή για να είμαστε πιο ακριβείς έφταναν συχνά στο σημείο να είναι μαζί και στη ζωή, όμως, αυτό εν τέλει ποτέ δεν συνέβη!

View this post on Instagram

A post shared by HBO Max (@hbomax)

Jennifer Aniston και David Schwimmer είπαν πως το πρώτο τους φιλί το έδωσαν το 1995 στο πλαίσιο των γυρισμάτων των Friends, ενώ είπαν ότι τα πρώτα χρόνια ήταν στ’ αλήθεια ερωτευμένοι μεταξύ τους.

10 μαθήματα ζωής που τα “Φιλαράκια” μας έχουν δώσει!

«Θυμάμαι να λέω μια φορά στον David ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ. Διοχετεύσαμε όλη την λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ross και στην Rachel», αποκάλυψε η Aniston, ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι αυτό το φιλί στο επεισόδιο «The One Where Ross Finds Out» ήταν κι απ’ τις καλύτερες στιγμές της σειράς.

View this post on Instagram

A post shared by Ross + Rachel (@rosswithrachel)

Όπως παραδέχθηκαν οι δύο ηθοποιοί, η έλξη μεταξύ τους ήταν αμοιβαία, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι, είτε διότι βρίσκονταν σε άλλες σχέσεις είτε μεταξύ άλλων σχέσεων.

«Ήμασταν και οι δύο πολύ “τσιμπημένοι”», συμπλήρωσε ο Schwimmer, λέγοντας, όμως, ότι επειδή πάντα κάποιος από τους δυο τους βρισκόταν σε σχέση «ποτέ δεν περάσαμε το όριο. Το σεβαστήκαμε».

Παράλληλα ρώτησε τους συμπρωταγωνιστές τους:

Περίπου τα δύο πρώτα χρόνια, όταν είχαμε διαλείμματα από τις πρόβες, υπήρχαν στιγμές που καθόμασταν αγκαλιά στον καναπέ. Πώς δεν είχατε καταλάβει όλοι ότι ήμασταν “τσιμπημένοι

«Φυσικά και το ξέραμε! Πόσο υπέροχο είναι, όμως, που δεν κάνατε τίποτα τελικά! Γιατί εάν μπαίνατε σε σχέση και δεν πετύχαινε, σήμερα δεν θα το αναπολούσατε σαν κάτι τόσο όμορφο και σημαντικό», απάντησαν εκείνοι!

Πραγματικά, δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε! Ένα μεγάλο χαμόγελο επιβεβαίωσης έχει φορεθεί στα χείλη μας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Reunion Friends: Aniston και Schwimmer αποκάλυψαν ότι ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους κι εκτός της σειράς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα