Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια των παιδιών Brand Pitt – Angelina Jolie

13:43 27/5/2021 - Πηγή: iPop

Θετικά τα νέα για τον Brad Pitt στη δίκη για την επιμέλεια των παιδιών με την Angelina Jolie. Τι αποφάσισε το δικαστήριο για τον ηθοποιό;

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από τον χωρισμό του ζευγαριού, πέντε χρόνια δικαστικής διαμάχης και υποθέσεων γύρω από το διαζύγιο Brangelina. Η Angelina Jolie

έχει κατηγορήσει τον Brad Pitt για ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η ηθοποιός είχε καταθέσει και μήνυση. Και μπορεί να νομίζαμε πως το “πάνω χέρι” έχει η ηθοποιός σε αυτή την περίπτωση, όμως άλλα φαίνεται ότι αποφάσισε το δικαστήριο για τον Brad Pitt στη δίκη.

Στο πλευρό της Angelina Jolie για τη δικαστική διαμάχη είναι ο γιος τους Maddox

Ποια η απόφαση του δικαστηρίου;

Το διαζύγιό τους μπορεί να έχει βγει εδώ και λίγα χρόνια, όμως το ζήτημα ήταν η επιμέλεια των έξι παιδιών τους. O δικαστής John Ouderkirk αρνήθηκε στην Angelina Jolie να καταθέσουν τα παιδιά τους και αποφάσισε “υπέρ” του ηθοποιού για την κοινή επιμέλεια των παιδιών με την πρώην σύζυγό του, απορρίπτοντας επίσης και τα σχετικά με την υγεία, ασφάλεια και ευημερία των παιδιών έγγραφα.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ο δικαστής αρνήθηκε να προχωρήσουν τα παιδιά σε καταθέσεις, η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι έτσι δε θα ακουστούν όλες οι αποδείξεις που έχει να παραθέσει η πλευρά της, για την κακοποιητική συμπεριφορά του Pitt απέναντι στην ίδια και τα παιδιά τους. Επίσης, με επιστολή της στο δικαστήριο της Καλιφόρνια, εξήγησε την κατάσταση και τόνισε πως ο John Ouderkirk «απέτυχε να εξετάσει επαρκώς τον κώδικα του δικαστηρίου», με αποτέλεσμα αν τυχόν η επιμέλεια των παιδιών μοιραστεί με άτομο με ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς, θα είναι επιζήμιο για εκείνα.

Η Angelina Jolie φαίνεται πως θα ασκήσει έφεση, θεωρώντας τη δίκη “αποτυχημένη”, ενώ πηγές από την πλευρά του Brad Pitt μιλούν για την απερίγραπτη χαρά του ηθοποιού και την επιθυμία του να περάσει χρόνο με τα παιδιά του.

Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για “προσωρινή απόφαση”, αλλά συνήθως οι προσωρινές αποφάσεις είναι απλώς τυπικές προτού καταστούν οριστικές, έγραψε η NY Post για την απόφαση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την επιμέλεια των παιδιών Brand Pitt – Angelina Jolie εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα