Η τελική τριάδα του MasterChef 5 και ο παίκτης που αποχώρησε- Ποιος ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού;

11:43 27/5/2021 - Πηγή: iPop

Ποιος παίκτης αποχώρησε στο επεισόδιο της Τετάρτης, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό; Ποιος ο πρώτος φιναλίστ και ποια η τελική τριάδα του MasterChef 5;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του διαγωνισμού μαγειρικής έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε δύο μονομαχίες. Η Μαργαρίτα αντιμετώπισε τον Διονύση για μια θέση στον τελικό και η Μαρίνα τον Αλέξανδρο, διεκδικώντας την παραμονή στον διαγωνισμό, αφού ένας από τους δύο στο τέλος της βραδιάς θα αποχωρούσε.

«Η σαλάτα του Τόπου» ονομάζεται το

εντυπωσιακό πιάτο της καταξιωμένης chef Γεωργιάννας Χιλιαδάκη, το οποίο κλήθηκαν να αντιγράψουν στον ημιτελικό του MasterChef 5 Μαργαρίτα και Διονύσης.

Ένα ατύχημα σε μία ημέρα που δεν επιτρέπει ατυχήματα και λάθη, είχε ο Διονύσης, αφού δεν κατάφερε να φέρει εις πέρας την τεχνική κονσομέ (consommé). Ο παίκτης χτυπούσε για περισσότερη ώρα από εκείνη που έπρεπε και σε συνεχή υψηλή φωτιά τα αυγά κι έτσι, δεν πέτυχε την τεχνική.

Από την άλλη, η αγχωμένη Μαργαρίτα είχε επίσης ορισμένα ατυχήματα, αφού της έπεσαν τα ντοματίνια και έχασε ένα από τα πέντε αβγά που είχε βράσει. Ωστόσο, η παίκτρια τόνισε ότι εμφανισιακά το πιάτο της είναι διαφορετικό από το πρωτότυπο, όμως σε γεύση ήταν πολύ καλό.

Ποιος ο πρώτος φιναλίστ του MasterChef 5;

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα εξαιρετικά δύσκολο πιάτο, διεκδικώντας μια θέση στον μεγάλο τελικό. Με 29 βαθμούς από την κριτική επιτροπή και την guest chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη της οποίας και ήταν το πιάτο, η Μαργαρίτα κατάφερε να πάρει αυτό το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό και να επικρατήσει στη μονομαχία με τον Διονύση.

Επίσης απαιτητική ήταν και η δοκιμασία, την οποία κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας ο Αλέξανδρος και η Μαρίνα, αφού ήξεραν ότι στο τέλος της βραδιάς ο παίκτης με το χειρότερο αποτέλεσμα θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό. Οι δύο παίκτες έπρεπε να αντιγράψουν τα πιάτα του του Γαλλοϊταλού σεφ, Herve Pronzato.

Ποιος παίκτης αποχώρησε και ποια η τελική τριάδα του MasterChef 5;

Με μαύρες ποδιές η Μαρίνα κι ο Αλέξανδρος πάλεψαν για να διατηρήσουν τη θέση τους στο παιχνίδι και να αγγίξουν το μεγάλο έπαθλο, όμως ένας από τους δύο αποχώρησε οριστικά από το ριάλιτι μαγειρικής. Η Μαρίνα συγκέντρωσε 26 βαθμούς έναντι 18 του συμπαίκτη της κι έτσι αποχώρησε ο Αλέξανδρος από το MasterChef 5.

Έτσι η τελική τριάδα του MasterChef 5 είναι η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι κι ο Διονύσης Σαρακίνης, με τη Μαργαρίτα να έχει περάσει ήδη στον τελικό και τους δύο άλλους παίκτες να καλούνται να αναμετρηθούν για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού.

Πότε θα γίνει ο τελικός του MasterChef 5;

Δες το trailer της Πέμπτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η τελική τριάδα του MasterChef 5 και ο παίκτης που αποχώρησε- Ποιος ο πρώτος φιναλίστ του μεγάλου τελικού; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα