Puerto Rico Sunshine: Το νέο χρώμα της Pantone σε ταξιδεύει σε ειδυλλιακά τοπία – Όλα τα μυστικά για να το εντάξεις στην διακόσμησή σου

14:05 31/1/2022 - Πηγή: iPop

Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις της ανατολής και του ηλιοβασιλέματος: Η Pantone δημιούργησε ένα νέο χρώμα περιορισμένης έκδοσης που είναι πραγματικά καθηλωτικό! Η εμβληματική εταιρεία χρωμάτων συνεργάστηκε με το Discover Puerto Rico για να δημιουργήσει μια κόκκινη-πορτοκαλί απόχρωση εμπνευσμένη από το φως του ήλιου του Πουέρτο Ρίκο.

Το χρώμα – που

ονομάστηκε Puerto Rico Sunshine – είναι κυριολεκτικά ένας συνδυασμός των ηλιαχτίδων που κοσμούν το νησί όλη την ημέρα. Το χρώμα αυτό προέκυψε χάρη στην έρευνα του φυσικού και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο του Πουέρτο Ρίκο, Hector J. Jimenez, PhD, ο οποίος προσδιόρισε το χρώμα του φωτός του ήλιου χρησιμοποιώντας «διάφορα υπάρχοντα μοντέλα της ηλιακής ακτινοβολίας και της ατμόσφαιρας σε διαφορετικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε διάφορες τοποθεσίες σε όλο το νησί».

Αυτό είναι το νέο χρώμα που δημιούργησε η Pantone για το 2022! Δε γίνεται να μη το λατρέψεις

DISCOVER PUERTO RICOPuerto Rico Sunshine: Μάθε γιατί το νέο χρώμα της Pantone δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σου

«Το Πουέρτο Ρίκο έχει τόση ηλιοφάνεια, που πραγματικά περισσεύει», δήλωσε στην ανακοίνωση η Leah Chandler, CMO του Discover Puerto Rico. Και συνέχισε: «Καθώς ο ζοφερός χειμώνας πλησιάζει σε μεγάλο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μοιραζόμαστε το χρώμα του ήλιου μας για να ενεργοποιήσουμε και να αναζωογονήσουμε τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς τους πιο κρύους και σκοτεινούς μήνες. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ταξιδιώτες να κρατήσουν το Πουέρτο Ρίκο στα δικά τους σχέδια για το 2022, καθώς η τροπική γοητεία του νησιού βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αεροπλάνο. Αν και δεν είναι όλοι έτοιμοι να ταξιδέψουν αυτή τη στιγμή, μπορούν να ενσωματώσουν τον ήλιο του νησιού στο σπίτι τους ως έμπνευση.»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ECOS Paints (@ecospaints)

Αυτό το χρώμα πρέπει να έχει το δωμάτιό σου και υπάρχει λόγος!

Διαθέσιμο ως βαφή με βάση το νερό από τη φιλική προς το περιβάλλον μάρκα ECOS Paints, το πλούσιο χρώμα μπορεί να φέρει ζεστασιά σε κάθε χώρο. Η Πορτορικανή σχεδιάστρια Cristina Villalón προτείνει να το χρησιμοποιήσεις για να φωτίσεις τους εσωτερικούς χώρους, όπως να δημιουργήσεις έναν τοίχο με ζωντάνια ή να ανανεώσεις ένα κομμάτι από παλιά έπιπλα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Puerto Rico Sunshine: Το νέο χρώμα της Pantone σε ταξιδεύει σε ειδυλλιακά τοπία – Όλα τα μυστικά για να το εντάξεις στην διακόσμησή σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα