Υγιής και καθαρή ατμόσφαιρα με την πρωτοποριακή συσκευή Airthinx IAQ

Η δημιουργία μιας απόλυτα υγιεινής και καθαρής ατμόσφαιρας στην καθημερινότητάς μας είναι πια γεγονός. Μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα του αέρα στην επιχείρησή σου και να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον για όλους, με το νέο πρωτοποριακό μηχάνημα Airthinx IAQ που θα βρεις στον Κωτσόβολο. To Airthinx IAQ είναι η τεχνολογική απάντηση στις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.

Καθαρός αέρας κάθε στιγμή

Το νέο βραβευμένο Airthinx είναι ένα εξελιγμένο αυτόνομο σύστημα που παρακολουθεί και

ρυθμίζει την ποιότητα του αέρα στον χώρο σου κάθε στιγμή, με τη χρήση προηγμένων αλγορίθμων.

Μέσα σε ένα κλειστό χώρο υπάρχουν πολλές απειλές για την υγεία μας, που όμως δεν είναι ορατές με το «γυμνό» μάτι. Η σκόνη, οι μύκητες, τα βακτήρια και η γύρη είναι μερικά από τα αιωρούμενα σωματίδια που επιβαρύνουν την υγεία και είναι αόρατα. Η φορμαλδεΰδη που εκπέμπεται από πολλά δομικά υλικά, οι χημικές ουσίες που ελευθερώνονται από τα καθαριστικά, τα αλλεργιογόνα, η μούχλα, το διοξείδιο του άνθρακα και οι τοξίνες, καταπονούν τον ανθρώπινο οργανισμό και επηρεάζουν την παραγωγικότητά του.

Με το προηγμένο Airthinx μπορείς να νιώσεις πιο ασφαλής από ποτέ, να απομακρύνεις όλα τα επιβλαβή σωματίδια από την ατμόσφαιρα και να ρυθμίσεις συνθήκες όπως είναι η θερμοκρασία του περιβάλλοντος και η υγρασία. Παράλληλα μπορείς να προστατέψεις τoν εαυτό σου και τους γύρω σου από τους ιούς και τον COVID-19 αφού το Airthinx, με ενσωματωμένους αισθητήρες, εξουδετερώνει κάθε αερομεταφερόμενο ιό και χαρίζει μια πραγματικά ποιοτική ατμόσφαιρα.

Χρήσιμο σε κάθε κλειστό χώρο

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Airthinx IAQ σε κάθε κλειστό χώρο και να μειώσεις δραστικά τη συγκέντρωση βλαβερών παραγόντων. Είτε σε καταστήματα, γραφεία επιχειρήσεων και ιατρικές εγκαταστάσεις, είτε σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, η επαναστατική αυτή συσκευή μπορεί πραγματικά να βελτιώσει την ποιότητα του αέρα. Ακόμα και σε σχολεία ή χώρους εργασίας το Airthinx εγγυάται ασφάλεια και την πιο καθαρή ατμόσφαιρα.

Εξέλιξη και τεχνολογία σε μια συσκευήΑισθητήρες αιχμής: Το Airthinx είναι μια εξελιγμένη συσκευή με 9 ενσωματωμένους αισθητήρες αιχμής που παρακολουθούν και εντοπίζουν με ακρίβεια τις βασικές παραμέτρους ποιότητας του αέρα.Ισχυρός επεξεργαστής με τεχνητή νοημοσύνη: Περιέχει έναν ισχυρό επεξεργαστή με Artificial Intelligence για ακριβή παραγωγή δεδομένων και αναλύσεων κάθε στιγμή.Αυτόνομη συνδεσιμότητα: Χρησιμοποιεί 3G/4G, Wi-Fi, Bluetooth και mesh για τη σύνδεση της συσκευής στο cloud, χωρίς την ανάγκη τοπικού δικτύου.

 

Έξυπνη λειτουργία συστήματοςΠαρακολούθηση: Ο αέρας ταξιδεύει συνεχώς στη συσκευή IAQ και οι ενσωματωμένοι αισθητήρες αξιολογούν την ποιότητά του.Αναφορά: Η συσκευή, μέσω της αυτόνομης συνδεσιμότητας, στέλνει τα δεδομένα ασύρματα στο cloud, όπου και αναλύονται με Τεχνητή Νοημοσύνη.Αποκατάσταση: Όταν τα δεδομένα που λαμβάνει η συσκευή αποκλίνουν από τα τυπικά επίπεδα, ενεργοποιείται αυτόματα η διαδικασία αποκατάστασης μέχρι να επιτευχθεί το πρότυπο Airthinx Blue, το οποίο ακολουθεί αυστηρά παγκόσμια πρότυπα υγείας και ασφάλειας και ανανεώνεται συνεχώς αυτόματα.

Γιατί να επιλέξεις το Airthinx;

Το Airthinx είναι μια επαναστατική συσκευή που μόνο όφελος μπορεί να σου προσφέρει. Εξασφάλισε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον εργασίας, απαλλαγμένο από ιούς και κάθε επιβλαβές αιωρούμενο μικροσωματίδιο και κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών και των εργαζόμενων. Ρύθμισε τις έξυπνες ειδοποιήσεις ώστε να γνωρίζεις πότε τα επίπεδα μόλυνσης είναι σε υψηλό βαθμό και άσε το Airthinx να κάνει όλα τα υπόλοιπα. Εσύ απλά παρακολούθησε τις αναλύσεις δεδομένων στις οθόνες και εξασφάλισε ενέργεια και χρήματα βελτιώνοντας παράλληλα την αποδοτικότητα της επιχείρησής σου.

Στο K2B business empowerment by Kotsovolos, θα βρεις τη νέα γενιά του βραβευμένου Airthinx IAQ. Απλά σύνδεσε τις συσκευές σου στο κεντρικό σύστημα του Airthinx και παρακολούθησε τα δεδομένα ποιότητας του αέρα σε πραγματικό χρόνο ή δες το λεπτομερές ιστορικό από τον πίνακα ελέγχου. Η καθαρή ατμόσφαιρα σε κάθε κλειστό χώρο είναι πια δεδομένη και η ασφάλεια είναι πιο σίγουρη από ποτέ!

The post Υγιής και καθαρή ατμόσφαιρα με την πρωτοποριακή συσκευή Airthinx IAQ appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα