O Ryan Gosling εξηγεί τι είναι το Ken-ergy και εάν αυτό του χάρισε τον ρόλο δίπλα στην Barbie- Margot Robbie

19:20 14/7/2022 - Πηγή: iPop

Και ποιος δεν ανυπομονεί να δει τον Ryan Gosling ως Ken στο πλευρό της Margot Robbie στην ταινία Barbie; Μέχρι τότε, ο ηθοποιός μας εξηγεί τι ακριβώς είναι το.. Ken-ergy, αναλύοντας το πόσο σημαντικό ήταν για να πάρει αυτό τον ρόλο!

O Chris Evans στο The Gray Man, στο οποίο συμπρωταγωνιστούν οι δυο τους, τον αποκαλεί κούκλα Ken, αλλά ο Ryan, όχι απλώς δεν θίγεται μ’ αυτή τη

δήλωση, αλλά του αρέσει κιόλας, γιατί θεωρεί πως… έχει την ενέργεια του Ken!

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως θεωρεί ότι έχει αυτή το vibe του Ken και εξήγησε τι σημαίνει αυτό!

«Είμαι περήφανος για αυτό. Καταλαβαίνεις τι εννοώ με το Ken-ergy; Είναι αυτός ο άνθρωπος στη ζωή σου που δεν έχει λεφτά, δεν έχει δουλειά, δεν έχει αμάξι, δεν έχει σπίτι. Περνά μερικές δυσκολίες», είπε ο Ryan Gosling, προϊδεάζοντάς μας με κάποιο τρόπο για τα όσα θα δούμε στην ταινία, η οποία σίγουρα θα είναι μια παραλλαγή της κλασικής ροζ ιστορίας Barbie και Ken.

«Ό,τι λέει η Barbie ισχύει. Δεν είναι αυτό που νομίζετε ό,τι είναι, εκτός αν είναι», είπε σχετικά με την πλοκή της ταινίας.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Απ’ την πρώτη στιγμή που μάθαμε ποιοι ηθοποιοί θα υποδυθούν τις αγαπημένες μας κούκλες στην ταινία Barbie λέμε ότι δεν θα μπορούσαν να βρουν πιο ταιριαστούς, ενώ τον ενθουσιασμό της για τον ρόλο του Ryan εξέφρασε ανοιχτά και η σύζυγός του, Eva Mendes, κάνοντας μια ανάρτηση γεμάτη αγάπη και ανυπομονησία να δει τον σύντροφό της ως Ken!

View this post on Instagram

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο O Ryan Gosling εξηγεί τι είναι το Ken-ergy και εάν αυτό του χάρισε τον ρόλο δίπλα στην Barbie- Margot Robbie εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα