Η Khloé Kardashian και ο πρώην σύντροφός της περιμένουν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας!

12:23 14/7/2022 - Πηγή: iPop

Η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους, μέσω παρένθετης μητέρας! Απ’ ό,τι φαίνεται η οικογένεια Kardashian μεγαλώνει ακόμα περισσότερο!

Να υπενθυμίσουμε στο σημείο αυτό ότι το ζευγάρι έχει ήδη μία κορούλα, την 4χρονη True, ενώ νωρίτερα φέτος επέλεξαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς ο Thompson επιβεβαίωσε ότι είχε αποκτήσει παιδί με άλλη γυναίκα ενώ ήταν ακόμα σε σχέση με την Khloé.

Αυτή τη φορά, η Khloé Kardashian και ο πρώην σύντροφός της και μπασκετμπολίστας Tristan Thompson, θα υποδεχθούν το δεύτερο παιδί τους, μέσω παρένθετης μητέρας,

σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος της διάσημης reality star στο CNN.

Η Khloé Kardashian επαναστατεί και βάζει τέλος στην τοξική κουλτούρα της δίαιτας και στους χαρακτηρισμούς «μεγαλόσωμη», «μικρόσωμη», «λεπτή» και «παχιά»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tristan Thompson (@realtristan13)

Khloe Kardashian – Δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας!

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Θα θέλαμε να ζητήσουμε ευγένεια και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», πρόσθεσε.

Το μωρό συνελήφθη πριν η Kardashian μάθει ότι ο Thompson είχε αποκτήσει παιδί με μια άλλη γυναίκα, σύμφωνα με μια πολύ κοντινή πηγή της οικογένειας.

H κόρη της Khloe Kardashian είναι μια πραγματική πριγκίπισσα! Κι έχουμε αποδείξεις! (Photo)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η Kardashian και ο Thompson ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2016, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2017 οι fans έμαθαν ότι η Kardashian ήταν έγκυος στο μωρό του σταρ του NBA. Την άνοιξη του 2018, κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πολλά βίντεο του Thompson που φαίνεται να απατάει την Khloé. Στα συγκεκριμένα βίντεο, ο Thompson φέρεται να φιλάει την καλύτερη φίλη της Kylie Jenner, Jordyn Woods, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι.

Μέχρι τον Αύγουστο του 2020, πηγές ανέφεραν ότι το ζευγάρι τα είχε ξαναβρεί και ζούσε μαζί με την κόρη τους, True, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Περισσότερο από ένα χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2021, η Maralee Nichols, μία γυμνάστρια, γέννησε ένα παιδί που είχε συλλάβει με τον Thompson κατά τη διάρκεια του χρόνου που ήταν μαζί με την Kardashian. Όπως αναφέρει το Insider, «ένα τεστ πατρότητας επιβεβαίωσε ότι ο Thompson είναι ο πατέρας του παιδιού».

Τώρα γνωρίζουμε ότι ο Thompson και η Kardashian έχουν συλλάβει μαζί το δεύτερο παιδί τους μέσω παρένθετης μητέρας. Μια πηγή αποκάλυψε στο Insider ότι η Kardashian και ο Thompson δεν είναι μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο «εκτός από θέματα συν-γονικής μέριμνας».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Khloé Kardashian και ο πρώην σύντροφός της περιμένουν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα