Keto bread με αλεύρι αμυγδάλου έτοιμο σε 90 δευτερόλεπτα!

17:46 6/7/2021 - Πηγή: iPop

Ίσως ακολουθείς τη δίαιτα keto ή απλά προσπαθείς να μειώσεις τους υδατάνθρακες. Σε κάθε περίπτωση, η συνταγή για ψωμί keto είναι μια συνταγή που μόλις τη γνωρίσεις, θα την αγαπήσεις αμέσως!

Αυτό το ψωμί χρειάζεται μερικά βασικά συστατικά όπως αλεύρι αμυγδάλου, αυγό, βούτυρο και παρμεζάνα. Το καλύτερο μέρος; Δεν χρειάζεται καν να ανάψεις τον φούρνο. Φτιάχνεται εξ’ ολοκλήρου στο microwave μέσα σε 90 δευτερόλεπτα!

Τα υλικά που θα χρειαστείς:3 κουταλιές αλεύρι αμυγδάλου½ κουταλάκι
του γλυκού baking powder¼ φλιτζάνι παρμεζάνα (30 g)1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο½ κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδουAλάτι, για γεύσηΠιπέρι, για γεύσηΑλατισμένο βούτυρο, λιωμένο1 μεγάλο αυγό, χτυπημένο

Keto Sandwiches: Το gluten-free πιάτο που θα σε σώσει κάθε φορά που πεινάς

Πώς θα φτιάξεις τη συνταγή για keto bread;Ανακατεύουμε σ’ ένα μπολ το αλεύρι αμυγδάλου, το baking powder, την παρμεζάνα, το δεντρολίβανο, το σκόρδο, το αλατοπίπερο, λίγο λιωμένο βούτυρο και το αυγό.Αναμειγνύουμε καλά τα υλικά με ένα πιρούνι και στη συνέχεια βάζουμε το ψωμί μας στο φουρνάκι μικροκυμάτων.Ψήνουμε για 90 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήνουμε το ψωμί να κρυώσει.Απολαμβάνουμε το ψωμί με τα υλικά που θέλουμε!

Συνταγές Keto που θα σε κάνουν να θέλεις να ξυπνήσεις για να φας πρωινό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Keto bread με αλεύρι αμυγδάλου έτοιμο σε 90 δευτερόλεπτα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα