Το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση δεν είναι πάντα αυτό που νομίζεις- Μερικές αλήθειες που θα σε ταρακουνήσουν

14:39 6/7/2021 - Πηγή: iPop

Όταν μπαίνει ένα τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, όλοι κατηγορούν αυτό το άτομο για έλλειψη ηθικής, με αποτέλεσμα να επωμίζεται τις περισσότερες ευθύνες. Σίγουρα το έχεις σκεφτεί κι εσύ για κάποιον άλλο, όμως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε λίγο ό,τι πιστεύεις.

Το τρίτο πρόσωπο δεν είναι πάντα αυτό που νομίζεις. Δεν σημαίνει ότι δεν έχει ηθικούς φραγμούς, δεν σημαίνει ότι θέλει να χωρίσει το ζευγάρι, δεν σημαίνει

πως είναι περιττό, σκουπίδι και μπορούν να του συμπεριφέρονται άσχημα. Μερικές φορές για την ακρίβεια δεν ξερει καν ότι μπαίνει ανάμεσα σ’ ένα ζευγάρι. Το τρίτο άτομο έχει, όμως, κι αυτό ψυχή και τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί είναι το λιγότερο αισχροί για να περιγράψουν κάποιον.

Τα ερωτικά τρίγωνα είναι δύσκολα, περίπλοκα και πολλές φορές δεν βγάζουν και πουθενά. Ειδικά αν είσαι εσύ το τρίτο άτομο, απλά λογικά καταλήγεις να μένεις στη σκιά, αντιμετωπίζοντας μόνος σου τα θέματά σου. Κοιμάσαι μόνος σου, ενώ ξέρεις πως οι άλλοι κοιμούνται μαζί, δέχεσαι μηνύματα και τηλεφωνήματα μόνο όταν το ζευγάρι δεν είναι μαζί και καταλήγεις να προσπαθείς να αποφασίσεις αν θα παραμείνεις θεατής της ζωής σου ή θα πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Τι είναι η συναισθηματική απιστία και πώς καταστρέφει τη σχέση σου; Μάλλον έχει συμβεί και σε σένα

Freepik

Δεν σημαίνει, όμως, και πως δεν έχεις ηθική, συναισθήματα και πως δεν θες κι εσύ μια συνηθισμένη σχέση. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο αυτό. Αν έχεις υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση και μάλιστα είχες ερωτευτεί και το άτομο που προφανέστατα τώρα έχεις στο μυαλό σου, τότε ξέρεις πολύ καλά πως λίγο – πολύ εγκλωβίζεσαι σε αυτή την κατάσταση και δεν ξεμπλέκεις εύκολα.

Ας πούμε, βέβαια, και μερικές αλήθειες για το τρίτο πρόσωπο. Ποιες είναι αυτές;

Δε θα παρατήσει τη σχέση του για να είναι μαζί σου. Αν αποφασίσει ότι δεν σε θέλει πια, τότε δεν του κοστίζει τίποτα. Δε θα μάθεις ποτέ τι ακριβώς έχει στο μυαλό του για σένα. Δεν χρειάζεται να νιώθεις ενοχές και να παίρνεις όλη την ευθύνη. Δεν κάνεις απαραίτητα κάτι κακό, απλά συνειδητοποίησε την κατάσταση και το τι συμβαίνει ανάμεσά σας για να μην πληγωθείς.

Αν είσαι εσύ το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση, τότε σκέψου σοβαρά τα παραπάνω και προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο για την ψυχική σου υγεία. Αν ξέρεις κάποιον άλλο που είναι τρίτο πρόσωπο, τότε απλά πρόσεχε πώς του μιλάς, γιατί ίσως πεις λόγια που θα τον πληγώσουν πολύ. Το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση δεν είναι πάντα αυτό που νομίζεις και μερικοί χαρακτηρισμοί καλό θα ήταν να αποφεύγονται.

Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση σας; Τα σημάδια που αγνοείς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση δεν είναι πάντα αυτό που νομίζεις- Μερικές αλήθειες που θα σε ταρακουνήσουν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα