«Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα»: Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck

12:10 6/7/2021 - Πηγή: iPop

Πολλά είχαν ακουστεί εδώ και καιρό για τους δυο τους, όμως η επανασύνδεση είναι βέβαιη, ενώ δε δίστασε να μιλήσει η Jennifer Lopez για τον Ben Affleck και τη σχέση τους.

Πολλές φήμες είχαν ακουστεί ύστερα κι από τον χωρισμό της γνωστής τραγουδίστριας με τον Alex Rodriguez, αλλά τελικά αυτές οι φήμες έχουν επιβεβαιωθεί με τους δυο τους να περνάνε πολύ χρόνο μαζί, να ανταλλάσσουν δημόσια φιλιά και με τον τρόπο τους να δείχνουν ότι είναι και πάλι μαζί.

Η

στιγμή, όμως, που όλοι περιμέναμε έφτασε με τη Λατίνα τραγουδίστρια να μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Ben Affleck ύστερα από σχεδόν δύο δεκαετίες που πρωτογνωρίστηκαν και ήταν μαζί.

Jennifer Lopez και Ben Affleck: Το χρονικό της σχέσης τους και η επανασύνδεση

Τι δήλωσε η Jennifer Lopez για τον Ben Affleck και την επανασύνδεσή τους;

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά από την επανασύνδεση με τον Ben Affleck και μιλώντας στη Zane Lowe στο Apple Music 1 αποκάλυψε ότι είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής της και πως πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Είμαι απίστευτα χαρούμενη. Ξέρω πως ο κόσμος αναρωτιέται διαρκώς. “Πώς είσαι; Τι συμβαίνει; Είσαι εντάξει;” Ε αυτό είναι. Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα. Και θέλω να ξέρουν οι άνθρωποι που με νοιάζονται, γιατί κι εγώ τους νοιάζομαι, ότι είμαι σε ένα σημείο στη ζωή μου που περνάω μία χαρά μόνη μου. Και πιστεύω πως όταν φτάσεις σε αυτό το σημείο, σου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα που ποτέ δεν πίστευες ότι θα σου ξανασυμβούν. Εκεί βρίσκομαι, λοιπόν. Και λατρεύω αυτήν την αγάπη που δέχομαι τώρα και όλες τις καλές ευχές. Και θέλω να το ξέρουν όλοι πως είναι η καλύτερη εποχή. Η καλύτερη περίοδος της ζωής μου.

Η Λατίνα σταρ αναφέρθηκε στη συνέχεια της συνέντευξης στο νέο της τραγούδι με τίτλο «Cambia El Paso», που σημαίνει «Άλλαξε το βήμα», λέγοντας πως «Αφορά την αλλαγή και το να μη φοβάσαι να κάνεις το βήμα. Εννοώ, απλώς κάνε το βήμα, εξελίσσου, κάνε αυτό που πρέπει. Αν κάτι σου φαίνεται λάθος, ό,τι κι αν είναι αυτό, απλώς κάνε την κίνηση και χόρεψε. Ο χορός είναι ζωή, και χαρά και ευτυχία».

Συνέχισε αποκαλύπτοντας πως βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία, μετά τον χωρισμό της από τον Alex Rodriguez, όταν συνειδητοποίησε πως είναι έτοιμη να μπει ξανά στο στούντιο για ηχογράφηση και να κάνει μια νέα αρχή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η JLo τόνισε ότι είναι καλά αυτή την περίοδο της ζωής της, αγαπά αυτά που έχει, αυτό που κάνει και όλα όσα της συμβαίνουν. «Είμαι καλά. Λατρεύω τη ζωή μου αυτήν τη στιγμή. Αγαπώ αυτό που κάνω. Αγαπώ το σημείο στο οποίο βρίσκομαι. Αγαπώ αυτό που γίνομαι, που διαρκώς εξελίσσομαι. Και αυτή η χαρά, η ευτυχία, η αγάπη, πάντα με εμπνέει. Πιστεύω πως κάποιοι άνθρωποι εμπνέονται πραγματικά όταν είναι πληγωμένοι» είπε χαρακτηριστικά.

Η ρομαντική έξοδος της Jennifer Lopez και του Ben Affleck στο πάρκο των “Simpsons”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Δεν ήμουν ποτέ καλύτερα»: Η Jennifer Lopez μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για την επανασύνδεση με τον Ben Affleck εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα