Οι συμβουλές των ηλικιωμένων που αξίζει να ακούσεις εάν θέλεις μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή

15:49 6/7/2021 - Πηγή: iPop

Μία ομάδα ηλικιωμένων ανθρώπων από τον οίκο ευγηρίας του St. Clair στο Missouri έχει συγκινήσει το internet με τις σοφές συμβουλές που θα ήθελαν να περάσουν στις νεότερες γενιές. Το trend ξεκίνησε το 2019 και τα post κατάφεραν να συγκεντρώσουν εκατοντάδες χιλιάδες likes μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Όπως δήλωσε και η 41χρονη διοργανώτρια του trend, Debbie Michael, οι συμβουλές τους είναι απλές αλλά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες προέρχονται μέσα από την καρδιά τους. Δείτε παρακάτω την ιστορία τους και ποιες είναι οι συμβουλές των ηλικιωμένων

για τους νέους.

Η αυθεντικότητα και η αίσθηση της ανθρωπιάς που εκπνέουν τα posts αγγίξαν τόσο πολύ τον κόσμο που πολλοί από τους fans των συμμετεχόντων πήγαν στον οίκο ευγηρίας για να τους γνωρίσουν και να μιλήσουν μαζί τους. Το trend και οι φωτογραφίες πλημυρίζουν από θετικότητα και καλά σχόλια που τους ευχαριστούν για αυτές τις φαινομενικά απλές συμβουλές, καθώς επίσης οι νεότερες γενιές επικροτούν το εγκάρδιο κίνημα λέγοντας πως είναι οι συμβουλές ήταν ακριβώς αυτό που χρειάζονταν να ακούσουν για να πάρουν έμπνευση και να συνεχίσουν την ζωή τους με αισιοδοξία.

Δες παρακάτω τις συμβουλές που θέλουν να σου δώσουν σχετικά με την ζωή.

Ο Bob, στα 91 του χρόνια θέλει να βρεις κάποιον που αγαπάς και να μη σταματήσεις να τον αγαπάς. StorytrenderΗ Edna σου υπενθυμίζει να ηρεμήσεις και να μην βρίσκεσαι πάντα σε βιασύνη. StorytrenderΗ Leota, 99 μας συμβουλεύει να είμαστε ευγενικοί με όλους και να δίχνουμε καλοσύνη. StorytrenderΟ Bob N. που έιναι 80 χρονών, μας υπενθυμίζει πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ανοιχτόμυαλοι γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να φέρει το μέλλον. Σοφά λόγια απο έναν σοφό άνθρωπο!StorytrenderΗ 89χρονη Bonnie με μία πιο απλή και πρακτική συμβουλή μας προτρέπει να πληρώνουμε τους λογαριασμούς μας.StorytrenderΟ 77χρονος Roger με ένα μεγάλο συγκηνιτικό χαμόγελο μας συμβουλεύει να είμαστε ευγενικοί με τους άλλους ανθρώπους. StorytrenderΗ Lena, 84 ετών, λέει κάτι τόσο απλό μα και τόσο σημαντικό. Να είμαστε χαρούμενοι, και να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας. StorytrenderΗ Lourine που βρίσκεται στα 86 της χρόνια, μας προτείνει να είμαστε πάντα ευγενικοί και να βοηθάμε αυτούς που έχουν ανάγκη. StorytrenderΗ Rosemary ετών 85, μας συμβουλεύει να επενδύσουμε στην εκπαίδευσή μας και να μην προκαλόυμε προβλήματα και μπελάδες. Λέει να μην αφήνουμε τα μικρά πράγματα να μας σταματήσουν απο την πορεία μας για την επιτυχία και να χρησιμοποιούμε την κοινή μας λογικη! Storytrender

Είναι ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε πως οι περισσότερες απο αυτές τις σοφές και συγκινητικές συμβουλές έχουν να κάνουν με την ευγένεια και την καλοσύνη απέναντι στους συνανθρώπους μας και τα πιο απλά πράγματα στην ζωή. Πολλές φορές χανόμαστε στη καθημερινότητα και ξεχνάμε να δώσουμε σημασία σε αυτα που πραγματικά αξίζουν. Αυτές οι συμβουλές των ηλικιωμένων για τους νέους, πρέπει να υπενθυμίζουν σε όλους μας, να είμαστε λίγο πιο “άνθρωποι” απ’ ό,τι μας επιτρέπει η καθημερινότητα και να απολαμβάνουμε την ζωή. Άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή για να την σπαταλάμε!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι συμβουλές των ηλικιωμένων που αξίζει να ακούσεις εάν θέλεις μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οι συμβουλές των ηλικιωμένων που αξίζει να ακούσεις εάν θέλεις μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή,