Survivor: Ένας τελικός γεμάτος ευτράπελα! Τα φάουλ Τριαντάφυλλου και Καλίδη που τους άφησαν όλους άφωνους

11:28 6/7/2021 - Πηγή: iPop

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Survivor 2021 με τον Ηλία και τον Σάκη να φτάνουν στην τελική δυάδα, αλλά τον έναν από τους δύο να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό.

Μπορεί μεγάλος νικητής του Survivor να αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, όμως τα ευτράπελα που έγιναν ήταν εκείνα που απασχόλησαν περισσότερο το τηλεοπτικό κοινό. Τι συνέβη; Πώς εξελίχθηκε ο τελικός του Survivor

2021;

Μετά από 6,5 μήνες το ταξίδι αυτό έφτασε στο τέλος του με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα του κοινού, λόγω της σχέσης του με τη Μαριαλένα. Ο Σάκης και ο Ηλίας βρέθηκαν στη σκηνή του τελικού με τον κόσμο να πανηγυρίζει από πίσω τους. Ωστόσο, αρκετές ήταν οι απουσίες της βραδιάς, καθώς έλειπαν ο Τζέιμς Καφετζής, η Νικολέτα Μαυρίδη, ο Αλέξης Παππάς, ο Περικλής Κονδυλάτος και η Χριστίνα Κεφαλά, η Άννα Μαρία Βέλλη, η Αγγελική Λάμπρη και ο Νίκος Μπάρτζης.

Στη σκηνή του τελικού ανέβηκαν ο Τριαντάφυλλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλίδης, που ξεσήκωσαν το κοινό, με τον τελευταίο να ξεχνάει τα λόγια του live και να προδίδει ότι τραγουδούσε playback. Ο ίδιος ξέχασε τους στίχους με το τραγούδι να ακούγεται από τα ηχεία για αρκετή ώρα και για να κρύψει την αμηχανία του χαμογέλασε και πλησίασε τους δύο φιναλίστ για αν τους χαιρετήσει.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο ευτράπελο ήταν αυτό του Τριαντάφυλλου που το αποκορύφωσε ο Καλίδης. Τι συνέβη; Ο γνωστός τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και επέλεξε να αποκαλύψει ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στον Άγιο Δομίνικο.

«Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό, Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω; Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια» είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Καλίδης έδωσε την χαριστική βολή και τη “μετάφραση” των παραπάνω λέγοντας «Έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Άλλοι γέλασαν και άλλοι ένιωσαν αμηχανία με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να προσπεράσει το θέμα. Αυτή η απαράδεκτη ενέργεια εξόργισε και το Twitter, το οποίο δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο.

Που ψηφίζουμε να φυγει ο Τριανταφυλλος από το live #survivorGR

— MAMAlee (@alee_mam) July 5, 2021

Έπρεπε να είναι μαγνητοσκοπημενος ο τελικός. Τριαντάφυλλος Καλλίδης δεν μαζεύονται #survivorGR

— sofiakonstant (@sofiakonstant) July 5, 2021

Ο Τριαντάφυλλος έκανε τη χοντράδα του αιώνα #Survirorgr

— Kallia Kartsaki (@KallakiKar) July 5, 2021

Η μεγαλύτερη παραφωνία από τις παραφωνίες του παιχνιδιού αυτού
ο Τριαντάφυλλος #survivorGR

— Spyros Gkyzelis (@SGkyzelis) July 5, 2021

28 σελίδες είναι το συμβόλαιο των παικτών του Survivor! Τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται να κάνουν;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Survivor: Ένας τελικός γεμάτος ευτράπελα! Τα φάουλ Τριαντάφυλλου και Καλίδη που τους άφησαν όλους άφωνους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα