Hilary Duff: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τοκετό στο σπίτι και το μήνυμά της στις μαμάδες

20:41 15/7/2021 - Πηγή: iPop

Η Hilary Duff δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφίες από την γέννα της μικρής της κόρης την οποία έφερε στον κόσμο στο σπίτι της και μέσα στο νερό. Οι φωτογραφίες της γέννας της Hilary Duff απεικονίζουν την ίδια και τον σύζυγό της κατά την διάρκεια της διαδικασίας του τοκετού και δείχνουν με τον πιο αληθινό τρόπο πως βιώνει μια γυναίκα αυτήν την πολύ ξεχωριστή εμπειρία της ζωής της.

Οι φωτογραφίες της γέννας της Hilary Duff

Η ηθοποιός έγραψε για την επιλογή της να γεννήσει στο σπίτι: “Για να αισθάνομαι ασφαλής κατά τη διάρκεια του τοκετού και να μπορώ να φτάσω εκεί που χρειάζεται, είναι σημαντικό να υπάρχει και η κατάλληλη υποστήριξη. Η απαραίτητη δόση χώρου, πίεσης της μέσης, χιούμορ, ηρεμίας και ανθρώπων που είναι η δύναμή μου” είπε η νεαρή σταρ για όσα την βοήθησαν να πάρει την απόφαση να φέρει στο κόσμο το παιδί της μέσα σε ένα οικείο για εκείνη περιβάλλον.

“Ο σύζυγός μου ήταν η πιο ήρεμη δύναμη στο δωμάτιο όταν ένιωθα ότι θέλω να σκαρφαλώσω στους τοίχους. Η μικρή μου Molly ήταν μία εξαιρετική μαία που κάθισε μαζί μου όταν έπρεπε να είμαι απόλυτα ακίνητη και ήσυχη”, ήταν τα λόγια της ηθοποιού για τους ανθρώπους που την βοήθησαν σε αυτό το δύσκολο και μοναδικό ταξίδι.

Για τρίτη φορά μανούλα η Hilary Duff – Η τρυφερή φωτογραφία που ανάρτησε και το όνομα που θα δώσουν στο νέο μέλος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hilary Duff (@hilaryduff)

Οι φωτογραφίες της γέννας της Hilary Duff σε συνδυασμό με τα υποστηρικτικά της λόγια αποτελούν πηγή δύναμης και έμπνευσης για τις μαμάδες όλου του κόσμου που ζουν την εμπειρία της εγκυμοσύνης, της γέννας και της ανατροφής ενός παιδιού. “Ο τοκετός είναι μία σκληρή διαδικασία. Με οποιονδήποτε τρόπο κι αν επιλέξει μία γυναίκα να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Από το να μείνεις έγκυος, να κάνεις καισαρική, να γεννήσεις σε νοσοκομείο ή στο σπίτι, το ταξίδι θηλασμού και να μεγαλώσεις αυτά τα μικρά πλάσματα ώστε να γίνουν ευγενικοί, σίγουροι και υπεύθυνοι πολίτες(…) Μια κουραστική, μαγική και θαυματουργή περιπέτεια. Στην υγειά σας, πανίσχυρες μαμάδες. Καταφέρνετε απίστευτα πράγματα καθημερινά.”

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Hilary Duff: Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από τον τοκετό στο σπίτι και το μήνυμά της στις μαμάδες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα