H Meghan Markle κυκλοφορεί στο Netflix τη σειρά που θέλουμε να δουν τα παιδιά μας

12:46 15/7/2021 - Πηγή: iPop

Αν υπάρχει κάτι που θαυμάζουμε στην Meghan Markle, αυτή είναι η δύναμη και η ειλικρίνειά της. Είναι ένας άνθρωπος που στέλνει πολύ συχνά σπουδαία μηνύματα, ενώ στη συνέντευξη με την Oprah ήταν αφοπλιστικά ειλικρινής σε ό,τι έχει να κάνει με την ψυχική υγεία. Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει και δίνει μάχη για έναν καλύτερο κόσμο, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τον Πρίγκιπα Harry. Τώρα, η νέα σειρά της Meghan Markle στο Netflix

υπόσχεται να δώσει έμπνευση σε κάθε νέο παιδί, κι όχι μόνο.

Το Pearl, η animated σειρά που θα κυκλοφορήσει στο Netflix και φέρει την υπογραφή της Meghan, είναι ένα show κινουμένων σχεδίων της Archewell Productions.

Στη σειρά, ακολουθούμε τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο παίρνει έμπνευση από γυναίκες που έχουν αφήσει το αποτύπωμα τους στην ιστορία.

Υποψηφιότητες Emmy: Η συνέντευξη του Harry και της Meghan στην Oprah & όλες οι σειρές που διεκδικούν βραβείο

Η Meghan Markle δήλωσε για τη σειρά: «Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η Pearl βρίσκεται σε ένα ταξίδι όπου ανακαλύπτει τον εαυτό της, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει καθημερινές προκλήσεις της ζωής. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η Archewell Productions σε συνεργασία με το Netflix θα προβάλλουν αυτή τη σειρά που στόχο έχει να υμνήσει τις πιο ξεχωριστές γυναίκες που άλλαξαν τον κόσμο».

Πρόκειται για την πρώτη animated σειρά που κυκλοφορεί από την Archewell Productions και έρχεται μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιδικού βιβλίου της Meghanμε τίτλο “The Bench”.

Το “The Bench” αποτυπώνει υπέροχα την ειδική σχέση πατέρα και γιου, όπως φαίνεται από τα μάτια μιας μητέρας. Η αφήγηση και η απεικόνιση του βιβλίου μας δίνουν στιγμιότυπα κοινών στιγμών που προκαλούν μια βαθιά αίσθηση ζεστασιάς, σύνδεσης και συμπόνιας.

Θυμίζουμε ότι οι Sussexes δουλεύουν ήδη με το Netflix για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους Invictus Games, τον διαγωνισμό παραολυμπιακού τύπου που ιδρύθηκε απ’ τον Harry το 2014.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο H Meghan Markle κυκλοφορεί στο Netflix τη σειρά που θέλουμε να δουν τα παιδιά μας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα