Αυτό είναι το νέο πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του Star

15:27 15/7/2021 - Πηγή: iPop

To νέο τηλεοπτικό δίδυμο αναλαμβάνει την καθημερινή πρωινή του Star, η οποία θα αντικαταστήσει τη Φωλιά των ΚουΚου, η οποία καθιερώθηκε τα τελευταία 4 χρόνια με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Οι Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους και απ’ τον Σεπτέμβρη θα μας λένε κάθε μέρα “καλημέρα”.

Οι δυο τους είναι ένα ξεχωριστό ραδιοφωνικό δίδυμο και πολύ καλοί φίλοι. «Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε την ενέργεια και

τη χημεία μας από το ραδιοφωνικό στούντιο στο τηλεοπτικό πλατό του Star!», ήταν τα πρώτα λόγια των δυο τους.

Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα αναλαμβάνουν το πρωινό- Η ανακοίνωση του Star:

«Το Star, με στόχο την ανανέωση του ψυχαγωγικού του προγράμματος, ενισχύει το δυναμικό του με δύο νέα πρόσωπα, που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση. Αποτελεί σταθερή επιδίωξη του σταθμού, η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η υλοποίηση εναλλακτικών projects, σε μια ζώνη όπου το Star έχει ήδη ισχυρή παρουσία.

Για τη νέα σεζόν 2021 – 2022, το Star με χαρά υποδέχεται στο δυναμικό του τον Γιώργο Καρτελιά  και την Ελίνα Παπίλα!

Ο Γιώργος και η Ελίνα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό δίδυμο, με τους πιστούς ακροατές, που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία στην περιφέρεια, θα είναι οι παρουσιαστές της ολοκαίνουριας, πρωινής εκπομπής του Star για την τηλεοπτική σεζόν 2021 – 2022!

Ο Γιώργος και η Ελίνα είναι αχώριστοι φίλοι, αγαπημένοι συνεργάτες και έχουν πολύχρονη… προϋπηρεσία στο πρωινό ξύπνημα. Έτσι όπως όλοι το επιθυμούμε: χαλαρό, γλυκό, φιλικό, με θετική ενέργεια, αισιόδοξη διάθεση, και φυσικά χιούμορ! Η τέλεια συντροφιά για το ξεκίνημα της ημέρας».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Αυτό είναι το νέο πρωινό τηλεοπτικό δίδυμο του Star εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα