Butterfly haircut: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν τολμήσεις το απόλυτο hair trend του καλοκαιριού!

13:24 6/7/2022 - Πηγή: iPop

Τα shag κουρέματα είναι και πάλι στην μόδα, καθώς μας δίνουν τη δυνατότητα να αφήνουμε πιο ελεύθερο το χτένισμά μας, εξοικονομώντας χρόνο, αλλά και χρήματα. Εάν το σκεφτόσουν καιρό, αλλά φοβόσουν να το τολμήσεις, μάλλον αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή και πρέπει να θεωρήσεις το συγκεκριμένο άρθρο οιωνό. Μάλιστα, το butterfly haircut είναι η πιο σύγχρονη εκδοχή του shag κουρέματος και αυτό το καλοκαίρι

περιμένει να το υιοθετήσεις! Και ναι! Είναι τόσο όμορφο, όσο ακούγεται!

Το butterfly haircut συνδυάζει ένα πιο κοντό κούρεμα στην κορυφή της κεφαλής, με κομμένες, ογκώδεις αφέλειες, οι οποίες σταδιακά μακραίνουν και πλαισιώνουν το πρόσωπο μέχρι το πηγούνι…Επιτέλους, βρήκαμε το κούρεμα που θα μας κάνει να φαινόμαστε σαν γοργόνες, τώρα γιατί λέγεται butterfly haircut δεν ξέρουμε.

«Hair Goals»: Πώς να απαλλαγείς από τα ταλαιπωρημένα σου μαλλιά χαρίζοντάς τους τη λάμψη που ονειρεύεσαι!

Butterfly κούρεμα – Το haircut που πρέπει να έχεις κι εσύ! Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Συγκεκριμένα, το butterfly haircut θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένα faux καρέ, αφού τα έντονα layers μπροστά δίνουν την αίσθηση του lob, τα μαλλιά όμως παραμένουν μακριά.

«Είναι ένα κοντό κούρεμα, πάνω σε ένα μακρύ. Ένα στυλ που επιτρέπει να πιάνετε τα μαλλιά σας πίσω δίνοντας την αίσθηση πως έχετε κοντά μαλλιά. Ονομάζεται butterfly haircut επειδή θυμίζει τα φτερά της πεταλούδας», εξηγεί ο hairstylist Luke Hersheson.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη hailee steinfeld (@haileesteinfeld)

Το μπόνους είναι ότι προσφέρει ευελιξία σε εσένα που σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου πιο κοντά, αλλά χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείς στο καρέ. 

Η Jennifer Aniston μοιράζεται μαζί σου όλα τα μυστικά για να αποκτήσεις το iconic hair style της Rachel Green

Μπορείς, μάλιστα, να ενσωματώσεις στρώσεις κομμένες στους ώμους που προσθέτουν αέρινη αύρα και μπορούν να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των κοψίματος midi, lob ή bob στο μπροστινό μέρος όταν τα υπόλοιπα μαλλιά σου πέφτουν πίσω από τους ώμους σου. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bianca Hillier (@biancacolour)

Σε περίπτωση που θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου, μπορείς να αφήσεις τις πιο κοντές σου τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου, δημιουργώντας μία φρέσκια, boho υφή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη uolɐS ʇᴉʇǝԀ ǝ˥ (@jessealexandre)

Αυτό το κούρεμα βγαλμένο από τα 70s, δίνει όγκο και φυσική κίνηση στα μαλλιά, χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σηκωθείς το πρωί, να ανακατέψεις τα μαλλιά σου με τα δάχτυλά σου και είσαι έτοιμη! Δεν ξέρω γιατί δεν το έχεις τολμήσει ακόμα.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Butterfly haircut: Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις πριν τολμήσεις το απόλυτο hair trend του καλοκαιριού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Butterfly, Όλα,Butterfly, ola