Κιμούλης εναντίον Ζέτας Δούκα: «Μία κατά τα άλλα δυναμική γυναίκα, απλώς μούδιασε και υπέμεινε το βίαιο περιστατικό, στο οποίο ήταν δήθεν παρόντες οι άλλοι δύο συνάδελφοί της»

18:40 5/7/2022 - Πηγή: iPop

Ο Γιώργος Κιμούλης, στην πολυσέλιδη αγωγή του προς το ΣΕΗ, κάνει λόγο για «τεράστια οικονοµική ζηµία», ζητά επί της ουσίας την ακύρωση της διαγραφής του, ενώ παράλληλα επιθυμεί και χρηματική αποζημίωση για την ηθική βλάβη και τη ζημιογόνο επίδραση που είχε η διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Φυσικά, αναφέρεται και στην Ζέτα Δούκα, τονίζοντας πως «η ηθοποιός καπηλεύεται το #metoo», ενώ υποστηρίζει πως δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο για να στηρίξει την καταγγελία της σε βάρος του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος

Κιμούλης στην αγωγή του προς το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ζητά χρηματική αποζημίωση ύψους 200 χιλιάδων ευρώ για ηθική βλάβη, ενώ πρέπει να υπενθυμίσουμε πως έχουν κατατεθεί άλλες δύο αγωγές, οι οποίες εκκρεμούν από τον Φεβρουάριο και αφορούν στη δήλωση της Ζέτας Δούκα σε τηλεοπτική εκπομπή.

Γιώργος Κιμούλης: Αγωγή σε Ζέτα Δούκα, Δώρα Χρυσικού και Νίκο Ψαρρά – Ζητά αποζημίωση 730.000 ευρώ

Κιμούλης – Αγωγή: Ζητά την ακύρωση της διαγραφής του από το ΣΕΗ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο ηθοποιός στρέφεται ξανά κατά του ΣΕΗ, υποστηρίζοντας ότι τον «κρέμασε στα μανταλάκια» και ότι έσπευσε να τον διαγράψει οριστικά από μέλος του χωρίς καν να ακούσει τα δικά του επιχειρήματα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο φάκελος της υπόθεσής μου αφορά ψευδείς ισχυρισμούς περί ελαφράς σωματικής βλάβης (…) Συνεκτιμήθηκε όμως με άλλους δύο φακέλους, εκ των οποίων ο ένας αφορά υπόθεση ηθοποιού ο οποίος φέρεται, ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων, ως κατηγορούμενος για τα ειδεχθή εγκλήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμού, ενώ ο δεύτερος αφορά υπόθεση ηθοποιού εις βάρος του οποίου υπάρχουν καταγγελίες για αποστολή μηνυμάτων σεξουαλικού περιεχομένου».

Στις 91 σελίδες της νέας αυτής αγωγής, δηλαδή, αναλύονται και περιγράφονται λεπτομερώς οι λόγοι, εξαιτίας των οποίων πρέπει να ακυρωθεί η απόφαση διαγραφής του Γιώργου Κιμούλη, λόγω τυπικών και ουσιαστικών παρατυπιών, εκ μέρους του εναγόμενου σωματείου, το οποίο λειτούργησε καταχρηστικά, ύποπτα και έκνομα.

«Στην περίπτωση της η κ. Δούκα δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο»

Επιπλέον, στην αγωγή του αφιερώνει αρκετές σελίδες στη Ζέτα Δούκα, η οποία τον κατήγγειλε δημοσίως για κακοποιητική συμπεριφορά.

«Στην περίπτωση της κ. Δούκα, η οποία 13 ολόκληρα χρόνια μετά με κατήγγειλε ψευδώς και… τηλεοπτικώς (!) για σωματική βλάβη, δεν προσκόμισε ούτε ένα στοιχείο, μια κλήση προς την Αστυνομία, ένα ιατρικό έγγραφο ή πιστοποιητικό, έστω μια σελίδα από ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο κατέγραψε, με ημερομηνία, το συμβάν εναντίον της. Μία κατά τα άλλα δυναμική και χειραφετημένη γυναίκα, απλώς μούδιασε και υπέμεινε το βίαιο περιστατικό, στο οποίο ήταν δήθεν παρόντες οι άλλοι δύο συνάδελφοί της (οι οποίοι αντί για μάρτυρες εμφανίζονται για λόγους σκοπιμότητας, αριβισμού και ψευδεντυπωσιασμού ως καταγγέλλοντες), οι οποίοι μούδιασαν και εκείνοι και δεν άρθρωσαν μια κραυγή, μια φωνή, μια επίκληση βοήθειας, παρά κοίταζαν τον δήθεν μαινόμενο ενάγοντα…».

Η Ζέτα Δούκα μάχεται για ένα πιο δίκαιο νομοθετικό πλαίσιο για τα θύματα κάθε μορφής κακοποίησης

Το κίνημα #MeToo

Τέλος, ο Γιώργος Κιμούλης στην αγωγή του επανέρχεται στην καταγγελία κατά της συναδέλφου του για να την κατηγορήσει ότι «καπηλεύεται το κίνημα #metoo». Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Η καταγγέλλουσα κ. Γεωργία Δούκα, η οποία ψευδέστατα ισχυρίζεται ότι της προξένησα όλως ελαφρά σωματική βλάβη, πέραν των δύο δήθεν αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι ουδόλως αντέδρασαν με οποιονδήποτε τρόπο, όλα αυτά τα χρόνια ούτε και ανέφερε ποτέ μέχρι και σήμερα κάποιο γεγονός ανώτερης βίας, ως προσχηματικό έστω εμπόδιο. Απόλυτη σιγή εκ μέρους της καταγγέλλουσας για 13 συναπτά έτη.

Μάλιστα η καταγγέλλουσα, δείχνοντας απόλυτη ασέβεια σε γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση και έχουν πέσει θύματα βιασμού, τόλμησε να εξομοιώσει εντελώς ανόμοιες πράξεις, κάνοντας την εξής δήλωση: “…η ιστορία της ψυχολογικής και λεκτικής βίας, επαναλαμβάνω, η οποία δεν είναι καθόλου λιγότερη και σοβαρότερη από τη σεξουαλική και τη σωματική…”. Με λίγα λόγια η καταγγέλλουσα, ως ένδειξη καπήλευσης, δεν διστάζει να τοποθετήσει στην ίδια βαθμίδα το έγκλημα του βιασμού και το έγκλημα της εξύβρισης!!!».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κιμούλης εναντίον Ζέτας Δούκα: «Μία κατά τα άλλα δυναμική γυναίκα, απλώς μούδιασε και υπέμεινε το βίαιο περιστατικό, στο οποίο ήταν δήθεν παρόντες οι άλλοι δύο συνάδελφοί της» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα