6 πράγματα που πρέπει να έχεις ΠΑΝΤΑ στο calendar σου

14:20 16/9/2021 - Πηγή: iPop

Η εισαγωγή ενός calendar στην καθημερινότητά σου, σημαίνει αυτόματα ότι μπαίνεις στη διαδικασία να οργανώσεις την καθημερινότητά σου. Είτε έχεις επιλέξει να έχεις ένα ημερολόγιο σε φυσική μορφή είτε στο κινητό σου, το σίγουρο είναι ότι σε βοηθάει να οργανωθείς και να μην ξεχνάς σημαντικά πράγματα. Παρακάτω θα δούμε μερικά πράγματα που πρέπει να σημειώνεις στο calendar

σου και πίστεψέ μας, μόλις ξεκινήσεις να το κάνεις θα δεις ότι όλα θα είναι πιο εύκολα, δεν θα ξεχνάς σημαντικές υποχρεώσεις, και καθώς όλα θα είναι κάπου καταγεγραμμένα, θα αποβάλεις και το άγχος του να ξεχάσεις κάτι.

Το καλύτερο σημείο εκκίνησης είναι να αποφασίσεις για ποιο λόγο χρησιμοποιείς το ημερολόγιο… Είναι για την οργάνωση όλης σου της ζωής, για συγκεκριμένους τομείς ή για πράγματα που έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τη δουλειά;

Μόλις αποφασίσεις, θα ξέρεις και από πού να ξεκινήσεις. Εμείς, όμως, θα σου πούμε αυτά που θεωρούμε σε κάθε περίπτωση απαραίτητα να βρίσκονται στο πλάνο!

6 πράγματα που πρέπει να σημειώνεις στο calendar

Σημαντικές ημερομηνίες

Γενέθλια, επέτειοι, deadlines… Εκτός του ότι δεν θα τα ξεχνάς, θα μπορείς να δεις με μια ματιά τις υποχρεώσεις σου ώστε να αφήσεις κενό στο πρόγραμμά σου και να υπολογίσεις και το budget για τις εξόδους, δώρα κτλ.

Οι στόχοι σου

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να έχεις τους στόχους σου! Αφιέρωσε χρόνο για να τους αναθεωρείς είτε εβδομαδιαία είτε μηνιαία, και να καταγράφεις την πρόοδό σου. Έτσι, θα μείνεις πιο επικεντρωμένη σ’ όσα θέλεις να πετύχεις.

5 hacks για να γίνεις master της οργάνωσης και να φτάσεις πιο κοντά στους στόχους σου

Pexels

Διατροφή/ γυμναστική

Απαραίτητα! Θα τα βλέπεις, θα κάνεις focus, δεν θα ξεχνάς τις προπονήσεις σου ή τα γεύματά σου κι όλα θα είναι πιο εύκολα!

Motivational Quotes

Μπορεί να μην το περιμένεις, αλλά επειδή έχουμε εξηγήσει στο παρελθόν τη δύναμη των quotes, θα δεις ότι το διάβασμα μιας φράσης μπορεί να σου δώσει το κίνητρο ή την έμπνευση που έψαχνες!

Daily overview

Για να είσαι όσο το δυνατόν πιο παραγωγική, μπορείς να βάζεις στο calendar τις ημερήσιες υποχρεώσεις σου, όπως η απάντηση σε mails, τα τηλέφωνα, η παρουσίαση που έχεις να ετοιμάσεις κτλ κτλ.

Ιδέες και άδειασμα του εγκεφάλου

Στο τέλος της ημέρας, είναι σημαντικό να αποφορτίζεις το μυαλό σου απ’ το άγχος όλων όσων έχεις να κάνεις, και να τα καταγράφεις ώστε να ασχοληθείς μαζί τους την επόμενη μέρα!

Μια νέα περίοδος οργάνωσης και δημιουργικότητας μόλις ξεκίνησε για σένα, θα είμαστε μαζί σ’ αυτό το ταξίδι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 6 πράγματα που πρέπει να έχεις ΠΑΝΤΑ στο calendar σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα