6 «κρυφά» σημάδια ότι η σχέση σας είναι ευτυχισμένη!

11:35 27/7/2019 - Πηγή: iPop

Πολλές φορές, οι γυναίκες αναρωτιόμαστε αν είμαστε πραγματικά ευτυχισμένες, πόσο θα κρατήσει, εάν είναι ευτυχισμένος ο σύντροφός μας στο πλάι μας, το γιατί με την πάροδο του χρόνου η σχέση αλλάζει… Αυτές κι άλλες σκέψεις τριγυρνούν στο μυαλό μας, κάποιες φορές λόγω ανασφάλειας και κάποιες άλλες επειδή όντως κάτι κρύβεται. Κανονικά, δεν θα πρέπει ν’ αναρωτιέσαι εάν είσαι μέσα σε μια υγιή και χαρούμενη σχέση, αλλά επειδή πολλές φορές όταν βιώνεις μια δύσκολη περίοδο στη ζωή σου, είναι εύκολο να μπερδευτείς και να θεωρήσεις πως και η

σχέση σου έχει πρόβλημα, ήρθε η ώρα να δεις μερικά «κρυφά» σημάδια ότι η σχέση σας είναι ευτυχισμένη!

Όλα αυτά τα σημάδια κρύβονται στα μηνύματά σας! Τα μηνύματα είναι απ’ τους βασικούς τρόπους επικοινωνίας μεταξύ σας, ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν ο καθένας είναι στη δουλειά του.

Είσαι έτοιμη ν’ αποκωδικοποιήσεις το chat σας και να βρεις εάν υπάρχουν τα 6 «κρυφά» σημάδια ότι η σχέση σας είναι ευτυχισμένη;

H Michelle McSweeney, γλωσσολόγος και ερευνήτρια, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Πλέον, είναι σε θέση να μπορεί να ξεχωρίσει μέσα απ’ τα μηνύματα που ανταλλάσσει ένα ζευγάρι, εάν η σχέση τους είναι υγιής κι ευτυχισμένη!

Μιλάτε καθημερινά

Δεν χρειάζεται να μιλάτε όλη την μέρα ή μόνο τα βράδια, αυτό είνα δικό σας θέμα. Αλλά εάν έχετε μια καθημερινή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων (ή μέσω τηλεφώνου εάν έχετε διαλέξει να μην ανταλλάσσετε μηνύματα), τότε αυτό σημαίνει ότι κάτι πάει καλά.

Ποιος είναι ο λόγος; Ότι έχετε και οι δυο την όρεξη να μιλήσετε ο ένας στον άλλον, τα προγράμματά σας σας το επιτρέπουν και παρά το μεγάλο διάστημα που είστε μαζί, ακόμα λαχταράτε να μάθετε τα νέα του συντρόφου σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

Έχετε τη δική σας γλώσσα επικοινωνίας

Όχι, αυτό δεν σημαίνει ότι έχετε επινοήσει μια νέα γλώσσα μαζί, αλλά έχετε μερικές εκφράσεις, emojis, gifάκια ή ατάκες, τις οποίες συνηθίζετε να χρησιμοποιείτε και τις χρησιμοποιείτε μόνο στις μεταξύ σας επικοινωνίες!

Καταλαβαίνετε ο ένας τα αστεία του άλλου

Πολλές φορές μέσα απ’ το γραπτό κείμενο δεν μπορούμε να καταλάβουμε εύκολα τα συναισθήματα του άλλου και τον τόνο φωνής του. Σε μια ευτυχισμένη σχέση, όμως, όπου τα δύο μέλη γνωρίζονται καλά και έχουν αναπτύξει οικειότητα, μπορεί εύκολα ο ένας να καταλάβει τον άλλον, απλά από μια λέξη!

Μοιράζεστε όλο και περισσότερα

Σε καμία σχέση δεν είναι καλή η βιασύνη και το να μοιράζεσαι εξαρχής τα πάντα με τον σύντροφό σου. Εάν, όμως, όσο περνάει το διάστημα γίνεστε όλο και πιο ανοιχτοί μεταξύ σας, εκφράζετε τα συναισθήματά σας μέσω μηνυμάτων και περισσότερες λεπτομέρειες απ’ την καθημερινή σας ζωή, τότε είστε σίγουρα σε καλό δρόμο!

Λέτε ανοιχτά ότι δεν μπορείτε να μιλήσετε

Τα όρια κάνουν καλό. Εάν ο ένας απ’ τους δυο σας κάποιες συγκεκριμένες ώρες της ημέρας δεν μπορεί να μιλήσει ή τύχει κάτι έκτακτο και δεν μπορεί να τσατάρει, θα πρέπει να μπορεί να το πει, χωρίς να έχει το άγχος ότι το ταίρι του θα «στραβώσει». Εάν έχετε καταφέρει να βάζετε τα όριά σας και να αποβάλλετε το άγχος ότι «έχει έρθει μήνυμα πρέπει ν’ απαντήσω τώρα», έχετε όντως ένα πολύ καλό σημάδι ότι η σχέση σας είναι ευτυχισμένη!

Είστε ο εαυτός σας

Το πιο σημαντικό σημάδι ότι η σχέση σου είναι ευτυχισμένη, είναι όταν αισθάνεστε και οι δύο άνετα. Δεν χρειάζεσαι σκέψη για να γράψεις κάτι που θα τον εντυπωσιάσει, είσαι απλά εσύ και γράφεις χωρίς να έχεις άγχος εάν θα πεις κάτι που θα τον ξενερώσει. Όταν φτάσεις σ΄αυτό το σημείο φίλη μου, και είναι κι αμοιβαίο, έχεις κατακτήσει κάτι πολύ σημαντικό!

 Photo: Pixabay

Το άρθρο 6 «κρυφά» σημάδια ότι η σχέση σας είναι ευτυχισμένη! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα