Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/7/2019)

09:17 27/7/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/7/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/7/2019):Κριός

Σε ποιο ευχάριστους ρυθμούς, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα κινηθείτε σήμερα εσείς οι Κριοί.

Η είσοδος της Σελήνης στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, σας υπόσχεται ευχάριστες συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Έχοντας σήμερα ως δυνατό σας όπλο τον εκφραστικό σας λόγο, θα καταφέρετε να προωθήσετε τον εαυτό σας και να πείσετε τους φίλους σας για την αντικειμενικότητα και την ακρίβεια των θέσεων σας. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική και για μικρές αποδράσεις.

Ταύρος

Ιδιαίτερα προστατευτικοί με τους αγαπημένους σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να γίνετε μια ασπίδα προστασίας γύρω από όποιον και ότι θεωρείτε δικό σας. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι να μην ξεφύγετε και χωρίς να το θέλετε αρχίσετε και καταπιέζετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο πλανητικό σκηνικό, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι σήμερα αποκλειστικά και μόνο δικός σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο σας, θα σας βγάλει από την αδράνεια και θα σας γεμίσει με ενέργεια και δύναμη. Γι’ αυτό και από νωρίς θα μπείτε σε δράση και θα ασχοληθείτε με όσες δραστηριότητες είχατε αφήσει σε εκκρεμότητα τις προηγούμενες ημέρες.  Μόνο που εξαιτίας των μεγάλων αποθεμάτων ενέργειας είναι πιθανό να παρασυρθείτε σε βιαστικές κινήσεις.

Καρκίνος

Αρκετά κουρασμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα ρίξει αρκετά τα επίπεδα της ενέργειας σας και θα σας θυμίσει ότι αναγκαία και ικανή συνθήκη για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας, είναι να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί. Και επειδή δεν μπορείτε να μείνετε άπραγοι, ασχοληθείτε μόνο με τις λιγότερο απαιτητικές δραστηριότητες.

Λέων

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, έρχεται να δώσει νέα πνοή στην κοινωνική σας ζωή. Μια πρόσκληση από ένα φιλικό σας πρόσωπο θα είναι η αφορμή για να κάνετε νέες γνωριμίες και για να λάμψετε στον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο το οποίο θα τραβήξει την προσοχή σας και πολύ σύντομα θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Παρθένος

Με την δημόσια εικόνα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 10ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και να προβάλετε τον εαυτό σας και τις επιτυχίες σας με άλλο τρόπο. Και αφού είστε από τους ανθρώπους που δεν θέλετε να αφήνετε τίποτα στην τύχη τους, ακούστε με προσοχή τις συμβουλές των φίλων σας και να είστε σίγουροι ότι η επιτυχία σας περιμένει.

Ζυγός

Ιδιαίτερα ευχάριστη, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή ημέρα για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να συζητήσετε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία πολύ σύντομα θα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι αφήνετε πίσω σας την αναβλητικότητα που μέχρι τώρα έμπαινε εμπόδιο στην εξέλιξη σας.

Σκορπιός

Με τις οικονομικές υποθέσεις του/ της συντρόφου σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 8ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες και να προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις οικονομικές υποθέσεις του /της συντρόφου σας που σε αυτόν τον τομέα δεν τα πάει και τόσο καλά. Απλά, αυτό που πρέπει να του/της δώσετε να καταλάβει είναι ότι πρέπει να συμπεριφέρεται με μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

Τοξότης

Με το βλέμμα σας στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας, στο ζώδιο των Διδύμων στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, και να δείξετε ότι νοιάζεστε πραγματικά για τα ζητήματα που απασχολούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το πιο σημαντικό όμως είναι να τους ακούσετε με προσοχή χωρίς να τους κρίνετε.

Αιγόκερως

Με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα από τον καθένα, να οργανώσετε το πρόγραμμα όχι μόνο του διημέρου, αλλά τις υποχρεώσεις όλης της εβδομάδας, ώστε, κατά τη διάρκεια της, να μην βρεθείτε σε δύσκολη θέση εξαιτίας απρόσμενων αλλαγών ή ανατροπών.

Υδροχόος

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ξεκινήσει η σημερινή ημέρα για εσάς τους Υδροχόους.  Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την διάθεση σας για καλή ζωή, χαρά και διασκέδαση. Έτσι δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο, παρά να κανονίσετε με τους φίλους σας μια ωραία έξοδο, όπου θα περάσετε καλά, θα διασκεδάσετε, θα γελάσετε και να φλερτάρετε.

Ιχθείς

Με το χώρο του σπιτιού σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η είσοδος της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων στον 4ο Ηλιακό σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού σας και να βάλετε τάξη σε αυτόν. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να συζητήσετε με τα οικεία σας πρόσωπα τα θέματα ενός ακινήτου ή της ακίνητης περιουσίας σας.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv…

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (27/7/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα