H συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον πατέρα της

10:50 27/7/2019 - Πηγή: iPop

Με ένα πολύ συγκινητικό post, η ηθοποιός ευχήθηκε στον πατέρα της που γιορτάζει. H συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον πατέρα της, αναφέρεται στον ίδιο με τα πιο γλυκά λόγια, ενώ μιλάει για το γεγονός ότι δυστυχώς εκείνος δεν θυμάται τίποτα πια.

«Δε θυμάται ούτε ποια είμαι, ούτε τι συγγένεια έχουμε», γράφει η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε μαζί με τον πατέρα της, με αφορμή την ονομαστική του εορτή.

Όπως λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, «δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο,

δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του».

Μέσα απ’ το κείμενό της δείχνει πόσο δύσκολο της είναι να μην την αναγνωρίζει ο πατέρας της και εκφράζει την ανάγκη να του πει πόσο πολύ τον αγαπάει και πόσο περήφανη νιώθει που είναι κόρη του.

Ολόκληρη η συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον πατέρα της:

«Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε… Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθιά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου…..».

Ο μπαμπακας μου….. Γιορταζει σημερα,ειναι του Αγιου Παντελεημονος,αλλα πια δυστυχως δε θυμαται ουτε οτι γιορταζει,δε…

Gepostet von Alexandra Paleologou am Freitag, 26. Juli 2019

Η ζωή χωρίς αναμνήσεις είναι πολύ δύσκολη. Δες τι ακριβώς κάνει το Αλτσχάιμερ στον εγκέφαλο. 

Photo: Facebook / Alexandra Paleologou

Το άρθρο H συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον πατέρα της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα