Τα οριστικά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού | Δικαιούσαι δωρεάν διακοπές;

10:17 27/7/2019 - Πηγή: iPop

Ο ΟΑΕΔ ανήρτησε τα οριστικά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού | Δικαιούσαιγια την περίοδο 2019-2010. Είσαι ανάμεσα σ’ όσους δικαιούνται δωρεάν διακοπές;

Στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ θα βρεις τα οριστικά Μητρώα «Δικαιούχων – Ωφελουμένων» και «Παρόχων», τους οριστικούς Πίνακες Αποκλειομένων αλλά και το αρχείο των αποδεκτών ενστάσεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Οργανισμός, οι δικαιούχοι του Μητρώου «Δικαιούχων- Ωφελουμένων» δεν χρειάζεται

να προσέρχονται στις Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ για την παραλαβή οποιουδήποτε εντύπου που να πιστοποιεί την επιλογή τους για τη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Η διαδικασία γίνεται ηλεκτρονικά με τη χρήση της Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού.

Η Επιταγή είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, ο οποίος αποτυπώνεται τόσο στο Οριστικό Μητρώο όσο και στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα του Οργανισμού και μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι την 31η Ιουλίου 2020. Οι δικαιούχοι έχοντας αυτόν τον αριθμό και μόνο, μπορούν να επικοινωνούν με το τουριστικό κατάλυμα που επιθυμούν από το Μητρώο Παρόχων για κρατήσεις δωματίων.

Με τη σειρά τους, οι πάροχοι μπορούν να ελέγχουν την ύπαρξη Επιταγής και να την ενεργοποιούν μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού.

Οι δικαιούχοι που έχουν αποδεκτές ενστάσεις, εφόσον δεν έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο οι ίδιοι ή ωφελούμενα μέλη τους, προς καλύτερη εξυπηρέτησή τους θα πρέπει να επικοινωνούν με τις αρμόδιες Υπηρεσίες ΚΠΑ2 για να ενημερωθούν για την υλοποίηση του αιτήματός τους, καθώς η αποδοχή της ένστασης δεν συνεπάγεται σε κάθε περίπτωση και την έκδοση επιταγής, αλλά την επίλυση του συγκεκριμένου θέματος για το οποίο έγινε λόγος στην ένσταση. Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού θα διαρκέσει 12 μήνες, από την 1 η Αυγούστου 2019 έως την 31η Ιουλίου 2020.

Info!

Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού- Διοίκηση
Εθνικής Αντίστασης 8, Άνω Καλαμάκι
e-mail: [email protected]

Bρες εδώ τα οριστικά αποτελέσματα του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού.

Πόσες μέρες μπορείς να πας δωρεάν διακοπές;

Μπορείς να πραγματοποιήσεις από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις, όποτε επιθυμείς κατά τη διάρκεια υλοποίησης του προγράμματος, σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγεις ελεύθερα από το «Μητρώο Παρόχων» του ΟΑΕΔ, κατόπιν συνεννόησης με τον πάροχο του καταλύματος.

Ο μόνος περιορισμός που έχει τεθεί ως προς την επιλογή του τουριστικού καταλύματος είναι να μη βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα με τον τόπο διαμονής σου ή αν βρίσκεται στην ίδια Περιφερειακή Ενότητα, να εντάσσεται στις εξαιρέσεις που αναφέρονται στη Δημόσια Πρόσκληση.

Photo: Jens Kreuter / Unsplash

Το άρθρο Τα οριστικά αποτελέσματα του Κοινωνικού Τουρισμού | Δικαιούσαι δωρεάν διακοπές; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα