Γιαταγάνα και Γιοβανόπουλος ανεξάρτητοι από το κόμμα του Πάνου Καμμένου

22:04 26/3/2014 - Πηγή: Aixmi

«Κούνησαν» το μαντήλι στον Πάνο Καμμένο δυο βουλευτές του, με επιστολές τους στον πρόεδρο της Βουλής, με τις οποίες δηλώνουν ανεξάρτητοι από σήμερα.

Η Χρυσούλα Γιαταγάνα και ο Κώστας Γιοβανόπουλος δεν έκρυβαν τη δυσαρέσκειά τους για την πορεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το τελευταίο

διάστημα, και τελικά αποφάσισαν να τους εγκαταλείψουν.

Η πρώην εισαγγελέας είχε παραιτηθεί προ εβδομάδων και από το εκτελεστικό γραφείο του κόμματος, δηλώνοντας έτσι την απόλυτη αντίθεσή της για τη στήριξη στον «γαλάζιο» αντάρτη Απόστολο Τζιτζικώστα, που διεκδικεί την περιφέρει Κεντρικής Μακεδονίας κόντρα στον Γιάννη Ιωαννίδη.

Τότε από τους ΑΝΕΛ είχε διαρρεύσει ο ισχυρισμός ότι η Γιαταγάνα είχε χολωθεί με τον Πάνο Καμμένο, επειδή (υποτίθεται ότι) δεν είχε πιέσει αρκετά τον Τζιτζικώστα για να αποδεχθεί τον γιο της ως υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη.

Τώρα ο Πάνος Καμμένος αποδίδει την ανεξαρτητοποίηση των δυο βουλευτών στη «διαπλοκή» και τους καλεί να παραδώσουν τις έδρες τους -πράγμα που, ωστόσο, δεν έχει κάνει κανένας (και καμία) από τους πολλούς ανεξάρτητους βουλευτές της παρούσας Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα