Χωρίζει η Γουίνεθ Πάλτροου μετά από 10 χρόνια γάμου με τον Κρις Μάρτιν

22:04 26/3/2014 - Πηγή: Aixmi

Χωρίζουν ύστερα από δέκα χρόνια γάμου η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γουίνεθ Πάλτροου και ο δημοφιλής τραγουδιστής των Coldplay Κρις Μάρτιν.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να πάρει διαζύγιο μέσα από την προσωπική ιστοσελίδα της Γκουίνεθ Πάλτροου στο διαδίκτυο… Goop.com

http://goop.com/journal/be/conscious-uncoupling

«Με

τις καρδιές μας γεμάτες θλίψη αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Προσπαθήσαμε πολύ για περισσότερο από έναν χρόνο, άλλοτε μαζί άλλοτε χωριστά, για να δούμε τι θα μπορούσε να γίνει μεταξύ μας. Καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ενώ αγαπιόμαστε πολύ, θα παραμείνουμε χωριστά. Είμαστε, όμως, και θα παραμείνουμε οικογένεια και κατά κάποιον τρόπο αισθανόμαστε ότι είμαστε πιο κοντά από όσο ήμασταν ποτέ», γράφει το ζευγάρι.

Στη ιστοσελίδα της διάσημης ηθοποιού που είχε βραβευθεί με Οσκαρ το 1998 για την ερμηνεία της στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ», υπάρχει και κείμενο με συμβουλές από ειδικούς για το χωρισμό.

Η Πάλτροου, 41 ετών και ο Μάρτιν, 37 ετών, παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2003 και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άπλ και τον Μόζες.

Το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο Λος Άντζελες, ενώ ζούσε για χρόνια στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα