Το ήξερες;

22:02 26/3/2014 - Πηγή: iPop

Απίστευτα πράγματα που μάλλον δεν γνωρίζετε και θα σας εντυπωσιάσουν. Διαβάστε τα και μεταφέρετε τα στους φίλους σας ρωτώντας τους «Το ήξερες;»

Υπάρχει μία τσίτα την οποία αποκαλούν «supermom» γιατί έχει αναθρέψει το 10% όλων των ενήλικων τσίτα στη βόρεια Serengeti!Ένας άνδρας τυφλώθηκε όταν ήταν 10 μηνών. 52 χρόνια μετά υποβλήθηκε σε χειρουργείο και βρήκε ξανά το φως του. Το να μπορεί να δει όμως τον τρόμαξε και τον μπέρδεψε σε τέτοιο βαθμό που 2 χρόνια μετά αυτοκτόνησε!Το 2005 ένας ντκιμαντεριστής έδωσε σ
έναν άστεγο 100.000 δολάρια και τον ακολούθησε για να καταγράψει πως θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα και θα άλλαζε την ζωή του. Μόλις 6 μήνες μετά ο άστεγος ήταν και πάλι άφραγκος και είχε επιστρέψει στην καθημερινότητα που είχε πριν λάβει τα χρήματα!Το επιτραπέζιο Μονόπολη φτιάχτηκε για να διδάξει στους παίκτες τη φύση του ΚαπιταλισμούΟ Freddie Mercury και ο Michael Jackson επρόκειτο να φτιάξουν ένα δίσκο μαζί αλλά ο Freddie παραιτήθηκε της ιδέας γιατί ο Jackson απαιτούσε το λάμα που είχε σαν κατοικίδιο ν είναι μαζί τους στο στούντιο!Η Pixar έδωσε ένα dvd της ταινίας “Up” πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, σε ένα 10χρονο κοριτσάκι το οποίο πέθαινε και είχε ως τελευταία επιθυμία να δει αυτή την ταινία. Το κορίτσι πέθανε 7 ώρες μετά.Η Volvo ήταν η πρώτη εταιρεία που έβαλε 3 ζώνες στο πίσω κάθισμα των αυτοκινήτων. Αμέσως μετά επέτρεψε σ όλες τις βιομηχανίες αυτοκινήτων να χρησιμοποιήσουν αυτή την πατέντα.Ο πιο πετυχημένος πειρατής της ιστορίας ήταν μία Κινέζα πόρνη η οποία είχε στόλο 1.500 καραβιών και 80.000 ναύτες να δουλεύουν γι’ αυτήν!Ο Curt Cobain όταν ήταν 14 ετών είχε ανακοινώσει στους συμμαθητές του ότι θα γίνει superstar τραγουδιστής, πως θα είναι πλούσιος και διάσημος και θα αυτοκτονήσει και θα λατρευτεί όπως ο Jimi Hendrix.

The post Το ήξερες; appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα