Αποκάλυψε το σαλόνι του ο Παπακαλιάτης

13:20 5/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑποκάλυψε το σαλόνι του ο ΠαπακαλιάτηςΤρίτη, Ιανουάριος 5, 2016 - 13:18

Θα μπορούσε να είναι μέρος του σκηνικού κάποιας ταινίας του, ενδεχομένως και της τελευταίας του, που ήδη παίζεται στους κινηματογράφους. Σε αυτό το σαλόνι ο Ελληνας υπάλληλος εταιρίας ενδεχομένως να έκανε έρωτα με την όμορφη ξένη υπεύθυνη προσωπικού, η οποία ήρθε να κάνει έλεγχο στη μεγάλη εταιρία όπου εκείνος εργάζεται, στη μια από τις ιστορίες του φιλμ «Ενας άλλος κόσμος».

Ομως όχι, είναι εικόνες από το σπίτι του ταλαντούχου Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο δημιουργός, που συνεχίζει το διαδικτυακό παιχνίδι του με τους followers του, ανάρτησε στο Ιnstagram φωτογραφίες από το livingroom του σπιτιού του, η αισθητική του οποίου αντανακλά το προσωπικό του γούστο. Μάλιστα, δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη προσπάθεια ώστε να διαπιστώσει κάποιος ότι ο Χριστόφορος φροντίζει να βάζει τις δικές του «πινελιές» ακόμη και στα σκηνικά των ταινιών του, θυμίζοντας αρκετά το δικό του καταφύγιο.

Οι εικόνες θαλπωρής περιλαμβάνουν το αναμμένο τζάκι, μια αναπαυτική πολυθρόνα δίπλα του, αλλά και το πανέμορφα στολισμένο δέντρο, ενώ ο Χριστόφορος δεν παρέλειψε να αποκαλύψει με ποιον μοιράζεται το κρεβάτι του. Πρόκειται για ένα κατάμαυρο γατί, που ξεπροβάλλει κάτω από τα παπλώματα!

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες ο πολυτάλαντος κύριος Παπακαλιάτης μάς παρουσίασε και τα αδέλφια του, τον Φίλιππο, τον Στέφανο και τη Νάρα, μέσα από μια φωτογραφία του παρελθόντος, όταν έκαναν όλοι μαζί διακοπές.


Keywords
Τυχαία Θέματα