Τρόμος στα κόκκινα φανάρια

12:36 5/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤρόμος στα κόκκινα φανάριαΤρίτη, Ιανουάριος 5, 2016 - 12:33

Θεσσαλονίκη: 57χρονος πήγε (την Πρωτοχρονιά με μαχαίρι σε οίκο ανοχής και έπειτα από 24 ώρες επιχείρησε να βάλει φωτιά

Ποδαρικό... τρόμου έκανε στα στέκια του αγοραίου έρωτα στην περιοχή Βαρδάρη της Θεσσαλονίκης ένας 57χρονος μανιακός, που σκόρπισε τον πανικό

στις ιερόδουλες τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς με ένα μαχαίρι και το επόμενο βράδυ με ένα μπουκάλι βενζίνη, επειδή δεν βρήκε τη δωρεάν «περιποίηση» που ήθελε!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Ο δράστης, που, όπως προέκυψε, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έκανε την εμφάνισή του ανήμερα την Πρωτοχρονιά σε έναν οίκο ανοχής στην οδό Φρίξου, οπλισμένος με ένα μαχαίρι. Στη θέα του οπλισμένου «πελάτη», μια Ρουμάνα, η οποία είχε βάρδια εκείνη την ώρα στο σπίτι με τα κόκκινα φανάρια, πήρε την... τρομάρα της ζωής της και το έβαλε αμέσως στα πόδια, χωρίς δεύτερη σκέψη! Η αντίδραση της αλλοδαπής φαίνεται ότι προκάλεσε αμηχανία στον 57χρονο, που έφυγε κι αυτός βιαστικά.

Πανικός

Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό που είχε λήξει, ο ίδιος άνδρας εμφανίστηκε πάλι την επομένη στον οίκο ανοχής και ζήτησε να εξυπηρετηθεί χωρίς να πληρώσει! Οταν οι εργαζόμενες τού εξήγησαν ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να συμβεί, ο 57χρονος έφυγε. Επέστρεψε όμως αμέσως κρατώντας ένα μπουκάλι με βενζίνη και, χωρίς να πει λέξη, έβαλε φωτιά στον προθάλαμο!

Επικράτησε πανικός, αλλά ευτυχώς ένας υπάλληλος του οίκου ανοχής κράτησε την ψυχραιμία του. Εσβησε τη φωτιά και ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του δράστη. Οι αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης τον εντόπισαν την επόμενη μέρα να κινείται στην ίδια περιοχή και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι με το οποίο είχε απειλήσει τη Ρουμάνα και το μπουκάλι με τη βενζίνη. Δεν μπόρεσε, όμως, να εξηγήσει τα κίνητρά του.


Keywords
Τυχαία Θέματα