«Δυναστεία» Πατούλη

11:46 5/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Δυναστεία» ΠατούληΤρίτη, Ιανουάριος 5, 2016 - 11:45

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου πόζαρε (μαζί με τη σύζυγο, τον γιο τους και τη μητέρα του) στο χλιδάτο σπίτι του

Η οικογένεια Πατούλη μάς ευχήθηκε «καλή χρονιά» με μια φωτογράφιση-υπερπαραγωγή!

Τύφλα να 'χει η... «Δυναστεία» μπροστά στο σπιτικό του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου της ΚΕΔΕ, όπου το χρώμα του χρυσού πρωταγωνιστεί σε καναπέδες, καρέκλες, κάδρα, ακόμη και στις κουρτίνες!

O πάντοτε κομψός και γοητευτικός Γιώργος Πατούλης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με τη λαμπερή σύζυγό του Μαρίνα Σταυράκη, δημοτική σύμβουλο του Δήμου Πεύκης και Λυκόβρυσης, τον χαριτωμένο γιο τους Αλέξανδρο, ο οποίος μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά του, αλλά και τη συμπαθέστατη μητέρα του, κυρία Καλλιόπη.

«Μοναδικές στιγμές οικογενειακής θαλπωρής» ήταν το σχόλιο του δημάρχου που συνόδευσε τη γιορτινή ανάρτησή του στο facebook, η οποία -σημειωτέον- έκανε σε χρόνο-ρεκόρ τον γύρο του διαδικτύου. «Αδιαπραγμάτευτη αξία στη ζωή η οικογένειά μας.

Εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα

Μεγάλη έλλειψη και θλιβερό κενό η απουσία εκείνων που έφυγαν» σχολίασε με τη σειρά της η Μαρίνα Σταυράκη, η οποία, εκτός από δημοτική σύμβουλος, είναι και πρόεδρος του ΠΕΑΠ, ενός οργανισμού που ασχολείται με δράσεις περιβάλλοντος, πολιτισμού και αθλητισμού στην Πεύκη και τη Λυκόβρυση.

Εχοντας απασχολήσει κατά καιρούς τα ΜΜΕ λόγω της εντυπωσιακής γκαρνταρόμπας της, η κυρία Σταυράκη - Πατούλη δεν γινόταν να μην επιλέξει κάτι κόκκινο και για την εν λόγω γιορτινή οικογενειακή περίσταση. Οπως μπορείτε να δείτε, ωστόσο, και σε άλλες φωτογραφίες που έχει αναρτήσει η ίδια στα social media, ιδιαίτερα λαμπερή είναι και η οικία της. Πόσο μάλλον τώρα, που έχουμε χρονιάρες μέρες και έχει προστεθεί δίπλα στα χρυσαφί έπιπλα και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός.

Η ανάρτηση και τα «τιτιβίσματα» στο διαδίκτυο με golden χαρτί υγείας

«Σεισμό» στο twitter προκάλεσε η ανάρτηση της οικογενειακής φωτογραφίας του Γιώργου Πατούλη. Το όνομα του δημάρχου Αμαρουσίου βρέθηκε χθες μεταξύ των δημοφιλέστερων hashtags του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να κάνουν... πάρτι! Οι 50 αποχρώσεις του χρυσού που υπάρχουν στην οικία του λειτούργησαν γι' αυτούς ως πηγή έμπνευσης. «Η οικογένεια Πατούλη μάς εύχεται καλή χρονιά, οικονομία, περιστολή δαπανών και ορθολογική οικονομική διαχείριση» σχολίασε κάποιος. «Το κατοικίδιο της οικογένειας Πατούλη» έγραψε ένας άλλος κάτω από τη φωτογραφία ενός χρυσόψαρου. «Ο αγαπημένος τραγουδιστής του Πατούλη» σημείωσε ένας τρίτος, αναρτώντας μια εικόνα του Γιώργου Μάγκα με χρυσό κοστούμι. Μέχρι και golden χαρτί υγείας είδαμε στα σχετικά «τιτιβίσματα».


Keywords
Τυχαία Θέματα