Ανακατεύει την τράπουλα

13:20 5/1/2016 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΑνακατεύει την τράπουλαΤρίτη, Ιανουάριος 5, 2016 - 13:15

Η ΑΕΚ μπήκε... με το δεξί στο νέο έτος, και το εκτός έδρας 3-0 επί του Πλατανιά την παγιώνει στη 2η θέση. Τώρα ο λόγος περνάει στον Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δεδομένου ότι ακολουθεί ένα... σπριντ με τέσσερις αναμετρήσεις σε διάστημα 12 ημερών.

Η

αρχή γίνεται με το αυριανό (17.15) εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό για τους «16» του Κυπέλλου, ενώ το Σάββατο (19.30) η «Ενωση» υποδέχεται την Ξάνθη. Τη μεθεπόμενη Τετάρτη (17.15) ακολουθεί η ρεβάνς με τους Βοιωτούς, και το καρέ των απανωτών αναμετρήσεων ολοκληρώνεται την Κυριακή 17/1, με το εκτός έδρας ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα.

Οσον αφορά στα μεταγραφικά, η επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Ελλάδα εντείνει τον σχεδιασμό, ο οποίος στοχεύει στην απόκτηση παικτών 11άδας. Ο Γκουστάβο Πογιέτ βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς, έχοντας κάνει και ο ίδιος τις επαφές του κατά την παραμονή του στην Αγγλία το διάστημα των εορτών. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για τον Χάρη Μαυρία, έναν μεσοεπιθετικό που απασχολεί εδώ και καιρό την «Ενωση» (δεν έχει μέλλον στη Σάντερλαντ). Οι Μπουονανότε και Αρθο γυμνάστηκαν ατομικά χθες, λόγω αδιαθεσίας και ενοχλήσεων αντίστοιχα, ενώ πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Μπαρόχα. H AEK εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για το θάνατο του παλαίμαχου τερματοφύλακα Γιώργου Σιδηρόπουλου σε ηλικία 67 ετών.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα